• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Nepamirštamas seksas (nuotr. 123rf.com)

Balandžio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Balandžio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti ir pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus.

Tauras Bus palankūs susitikimai su žmonėmis iš toli, viešnagės. Galima netikėta romantiška pažintis kelyje.

Dvyniai Nebūkite patiklūs bendraudami su žmonėms iš toli. Antra dienos pusė palanki veiklai, jūsų galimybės plėsis.

Vėžys Nuo rytmečio gali išgąsdinti susikaupęs nemenkas darbų krūvis, bet jūs puikiai jį įveiksite antrą dienos pusę.

Liūtas Pirmąją dienos pusę gali kilti nemažai rūpesčių, susijusių su finansais. Tai bus ir netikęs laikas aiškintis meilės santykius. Antrą dienos pusę kai kas gali pasikeisti, atsirasti netikėta išeitis!

Mergelė Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Tai bus palankus laikas ir meilės pasimatymams. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Aplinkiniams paliksite malonų įspūdį ir nejučiomis darysite įtaką jų nuomonei, pasirinkimui. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, tad bus taip, kaip iš tiesų panorėsite.

REKLAMA

Skorpionas Iš ryto gana nervingas metas, kai svarbu likti ramiems ir atsargiems, ypač kelyje, kitaip nuostolių neišvengsite. Vėliau malonių staigmenų metas.

Šaulys Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurie jums skolingi ir kurių ilgą laiką nepavyko pagauti, pasikalbėkite draugiškai, tiesa, be užuolankų. Pirmą dienos pusę būkite atidesni kelyje ir vairuodami automobilį.

Ožiaragis Popiet prasidės iš tiesų sėkmingas laikas, kai galėsite imtis ko tik panorėję. Vakare galimas romantiškas nuotykis.

Vandenis Pirma dienos pusė privers įsitempti ar net prarasti savitvardą, o popiet sėkmingas laikas. Jūsų nuotaika vėl puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi.

Žuvys Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų