REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Papasakota dar viena žiauri istorija apie tai, kaip vyras išprievartavo vos 5-erių metų mergaitę. Maža to, prievartautojas – mergaitės tėtis, rašoma „The Independent“.

Papasakota dar viena žiauri istorija apie tai, kaip vyras išprievartavo vos 5-erių metų mergaitę. Maža to, prievartautojas – mergaitės tėtis, rašoma „The Independent“.

REKLAMA

Labiausiai šokiruoja, kad mergaitė buvo prievartaujama ne vieną kartą, priešingai daugybę. Sulaukusi 10 metų mergaitė tapo nėščia. Nėštumas buvo nustatytas po to, kad mergytė pradėjo skųstis nepaliaujamais pilvo skausmais.

Ši istorija persikėlė į Indijos teismą. Nustatyta, kad abortą daryti jau buvo per vėlu.

Tokie seksualini smurto atvejai Indijoje – viena pagrindinių šių dienų temų. Žiniasklaidą labai dažnai apskrieja šokiruojantys įvykiai apie tai, kaip prievartaujami vaikai, o mergaitėms nėra leidžiama pasidaryti aborto.

 

Prieš kelis mėnesius užsienio žiniasklaidos antraštes apskriejo dar vienas šokiruojantis įvykis.

Kraupus nusikaltimas sujaudino tūkstančius žmonių. Indijoje išprievartauta 8 mėnesių mergytė, o žmonių pasipiktinimas valdžios neveiksnumu pasiekė kone aukščiausią tašką – visoje šalyje kyla masiniai protestai, tuomet buvo rašoma „The Independent“.

REKLAMA
REKLAMA

Policija nurodė, kad 8 mėnesių mergaitės pusbrolis, kuriam 28 metai, šiuo metu areštuotas, nes jis įtariamas šiuo nusikaltimu.

Delio Moterų komisijos pirmininkė pirmadienį apsilankė ligoninėje, kur gydoma mergaitė. Ji patikino, kad mergaitei atlikta tris valandas trukusi sunki operacija.

REKLAMA

„Ji patyrė nežmoniškus sužalojimus, jos vidaus organai labai sužaloti“, - tikino moteris.

„Kas dėl to atsakingas? Kas prisiims atsakomybę? Visa sistema, kuri nieko nedaro. Visiems tiesiog nusispjauti“, - socialiniame tinkle piktinosi moteris.

Pirmininkė Swati Jai Hind kreipėsi į šalies ministrą pirmininką Narendra Modi su prašymu pagaliau apsaugoti mergaites visoje Indijoje, didinant policijos pareigūnų skaičių miestuose.

Pastaraisiais metais Naująjį Delį praminė Indijoje išprievartavimų sostine. Per tą laiką mieste pranešta apie daugiau nei 560 išprievartavimų, o ir visoje šalyje išplitęs smurtas prieš moteris, jis turi gilias šaknis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų