REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Švyturys (nuotr. 123rf.com)
28

Kovo 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tinka ką nors keisti, ypač jei tai yra pamirštas senas dalykas. Dažniau atsipūskite dirbdami, nepasiduokite įtampai. Paklausykite draugų įspėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepalankus metas: verta atsiriboti nuo sunkių darbų bei rūpesčių, bendravimo, neprivalomų darbų, nesiimkite spręsti problemų. Šiandien reikia labiau pasaugoti sveikatą ir gerą nuotaiką. Vertinkite nuoširdžius santykius su artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai

Pavojinga pervertinti savo galimybes, tad niekur neskubėkite, nesistenkite pirmauti, pasirodyti ir mokėkite nereaguoti į provokacijas. Neišgyvenkite, jei kas nors vėluos, bus atidėta, pasistenkite būti atlaidesni, pakantesni, ramesni.

Vėžys

Gilinkitės į savo jausmus, poreikius, jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini trukdžiai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, bet jums pakaks išradingumo juos įveikti. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Draugai blogo nelinkės, paklausykite jų patarimų. Per bendrus draugus tiktų ir taikytis su priešais, sutuoktiniu. Daug neplanuokite, nežadėkite, tegu įvykiai rutuliojasi savaime, be jūsų įsikišimo.

Mergelė

Jėgų, ryžto ryte stigs, bet tai į naudą, nes šiandien labiau seksis ramiems, lėtiems. Pasistenkite neįsivelsite į intrigas darbe, dėl niekų nesusipykti su artimaisiais. Reikia būti manevringesniems, lankstesniems.

Svarstyklės

Dvilypis metas, tiesa, labiau sėkmingas, jei esate laisvai samdomi ar jūsų darbas kūrybinis ir problemiškas, jei dirbate pagal griežtą hierarchinę sistemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neleiskite, kad atsinaujintų įtarimai, nepasitenkinimas, verčiau tarkite, kad viskas gerai, kad situacija kontroliuojama. Beje, šiandien daug kas priklausys nuo smulkmenų, mažų dalykų, tad viską darykite tik gerai apgalvoję detales.

Šaulys

Būsite gana kritiškai nusiteikę tiek savo, tiek antrosios pusės atžvilgiu, tad pasistenkite neužsiimti savigrauža, nekaltinti savęs dėl svetimų nesėkmių, nelaimių.

Ožiaragis

Nesileiskite į ambicijų kovą nei namuose, nei darbe, o į gautas pastabas reaguokite ramiai: vargu ar kas nors išties mėgina jus užgauti, pažeminti. Tiks tvarkyti kredito reikalus, spręsti skolų klausimą.

REKLAMA

Vandenis

Nebloga diena, kai kas gali pasikeisti jūsų naudai. Tačiau neskubinkite įvykių, nepersidirbkite, tai pakenks ne tik jūsų sveikatai, bet ir darbo kokybei. Vakaras palankus viešnagėms pas draugus, romantiškiems pasimatymams.

Žuvys

Iniciatyva gali išslysti iš rankų, bet tai nereikš pralaimėjimo. Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai: ir vienu, ir kitu atveju apsigausite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų