REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Rilley Stone

Skaudi tragedija namų kieme: tai, ką išvydo tėvai, sukrėtė

Paviešino šokiruojančias nuotraukas: pasekmės visam gyvenimui

Kraupi nelaimė tiesiog kieme. Vos dvejų metų Rilley Stone buvo taip sunkiai sužalota, kad teko nedelsiant kviesti greitąją pagalbą.

12

Kraupi nelaimė tiesiog kieme. Vos dvejų metų Rilley Stone buvo taip sunkiai sužalota, kad teko nedelsiant kviesti greitąją pagalbą.

REKLAMA

Mergaitės kūnas akimirksniu pradėjo silpti. Paaiškėjo, kad mažylei būnant kieme jai įkando gyvatė. Jos nuodai pasiekė net gyvybiškai svarbius mergaitės organus, rašoma „The Mirror“.

Ši nelaimė tik įrodo, kad tėvams svarbu nenuleisti akių nuo savo mažamečių vaikų. 

Šis įvykis nutiko prieš dvejus metus. Šiuo metu mažylei jau yra ketveri, tačiau visa šeima dar jaučia šios baisios nelaimės pasekmes.

Kaip prisimena medikai ir mažylės šeima, pirmiausia nuodai pasiekė inkstus. 2-metė prarado sąmonę, nustojo kvėpuoti.

4,5 pėdų ilgio reptilijos nuodai buvo tiesiog gyvybiškai pavojingi mažosios organizmui. Pasak medikų, nuodai pasiekė mergaitės centrinę nervų sistemą vos po penkių minučių nuo įkandimo.

REKLAMA
REKLAMA

Po baisios nelaimės mergaitė iš karto buvo nugabenta į Pietų Karolinos ligoninę, kur medikai kovojo dėl jos gyvybės. Mergaitės būklė buvo kritinė.

REKLAMA

Riley tėvai, Lori ir Michaelis, pasakojo, kad kai mažoji buvo nugabenta į ligoninę, ji buvo tarsi kitas žmogus: visa pamėlusi ir vos vos kvėpuojanti.

Intensyviosios terapijos skyriuje mergaitė praleido net penkias dienas. Jos tėvams šis laikas – pats didžiausias košmaras kokį yra tekę patirti gyvenime.

Laimei, mergaitė išgyveno šią nelaimę, nuodai buvo pašalinti ligoninėje dar nespėję įsiskverbti į gyvybiškai svarbius organus.

42 metų mergaitės mama sako, kad kai įvyko nelaimė, ji buvo namuose ir išgirdo dukros riksmą.

„Mano vyras nedelsiant puolė ją gelbėti, visą pamėlusią nuvežė į ligoninę“, - pasakojo motina.

Ji tikina, kad iš pradžių nežinojo, kad mažylei įgėlė gyvatė.

Mergaitės istorija sujaudino gausybę žmonių visame pasaulyje, net buvo sukurtas specialus fondas, kuriame galima padėti šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų