REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Akių spalvos (nuotr. 123rf.com)

Kokios spalvos jūsų akys? O kokios akys jūsų mylimo žmogaus, artimųjų? Atkreipę dėmesį į tai, sužinosite, ko iš to žmogaus galite tikėtis, kokie bruožai juos skiria nuo kitų.

53

Kokios spalvos jūsų akys? O kokios akys jūsų mylimo žmogaus, artimųjų? Atkreipę dėmesį į tai, sužinosite, ko iš to žmogaus galite tikėtis, kokie bruožai juos skiria nuo kitų.

REKLAMA

Žalios akys

Tai žmonės, pasiruošę sekti paskui kitus. Jie gali būti lyderiai, tačiau tai jiems bus labai sunku, mat jie gyvena nuolatinėje baimėje.

Tai žmonės, mokantys dirbti visiškai vieni, jiems nereikia komandos. Tai tikri cholerikai. Anksčiau ar vėliau šie žmonės tikrai imsis veiklos, kurioje dirbs vieni: galbūt jie emigruos į mėgstamą šalį arba imsis kurti verslo, kuriam vadovaus ir patys, be pagalbos, galės planuotis savo darbus. 

Jei juos kas nors įsiutina, reikia pastebėti, kad jie ima kovoti iki paskutinio atodūsio. Jie gali daug verkti, jaudintis, tačiau viešumoje niekada nepasirodys sutrikę ar susijaudinę.

REKLAMA
REKLAMA

Mėlynos akys

Žmonės, kurių akys mėlynos, laikomi romantiškiausiais ir patraukliausiais. Tai taikoma ir vyrams, ir moterims. Tai yra todėl, kad šios spalvos energija – labai stipri.

REKLAMA

Kartais jie sugeba savęs nekontroliuoti, todėl aplinkiniams gali būti sudėtinga su jais būti streso kupinose situacijose.

Jų nuotaikos dažnai kinta. Reikia pastebėti, kad tai žmonės, kuriuos kartais apima nepagrįsta depresija, o kartais – nepaaiškinamas džiaugsmas.

Jie mėgsta svajoti, kuria ateitį savo mintyse. Dažniausiai jų mintys materializuojasi. Nenustebkite, jei jūsų draugas, kuris yra mėlynakis, kada nors gyvens nuostabiuose apartamentuose, apie kuriuos kažkada jums yra pasakojęs. Jų mintys, anksčiau ar vėliau, tikrai virsta tikrove.

O ką jau kalbėti apie tai, kad jiems pavyksta susikurti sėkmę asmeniniame gyvenime, pamilti žmogų, kuris gali sukurti jiems tikrą rojų žemėje. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šie žmonės moka būti ir labai žiaurūs. Tai nėra itin malonu, tačiau už teisybę jie sugeba kaip reikiant pakovoti.

Rudos ir juodos akys

Tai pats tikriausias lyderis. Dažnai nutinka, kad bendrauti su rudaakiais žmonėmis yra sudėtinga, nes aplinkiniai rizikuoja prarasti visą savo energiją. Būtent dėl to rudaakiai dažnai stengiasi būti vieni, nenori įkyrėti. 

Dauguma rudaakių – energijos vampyrai. Tai žmonės, gebantys išlikti šaltu protu net ir sudėtingose situacijose. Rudaakiai ir juodaakiai dažniausiai būna cholerikai.

Kai šie žmonės myli, yra labai jausmingi, tačiau jei tik prireikia, jie geba lengvai nutraukti santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pilkos akys

Tai tikri chameleonai. Tai žmonės, kurie yra labai paslaptingi. Jie malonūs kitiems, tačiau jei reikia, gali parodyti ir labai aštrius nagus. Tai puikūs psichologai, geri pašnekovai.

Dažniausiai tokios akių spalvos savininkai anksčiau ar vėliau ima kurti savanorių gretas, sutelkia pajėgas, kai reikia padėti bėdos ištiktiems žmonėms, įkuria savitarpio pagalbos grupes ir pan. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų