REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Medžiai

Meilė – kiekvienam žmogui jautri ir itin aktuali tema. Neretai mes norime sužinoti, kas mūsų laukia ateityje būtent šioje srityje. Išbandykite šį greitą testą, kuris atskleis apie jus laukiančią meilę.

6

Meilė – kiekvienam žmogui jautri ir itin aktuali tema. Neretai mes norime sužinoti, kas mūsų laukia ateityje būtent šioje srityje. Išbandykite šį greitą testą, kuris atskleis apie jus laukiančią meilę.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir pasirinkite vieną medį.

1.Šį medį pasirenka stiprios, drąsios ir ryžtingos asmenybės.

Tačiau viduje tokie žmonės romantiški, švelnūs ir didelės širdies. Jūs – pasitikite savimi, esate itin stiprūs ir racionalūs. Santykiuose su priešinga lytimi jūs stengiatės būti sąžiningi ir tobulinti savo jausmus.

Šeimoje tokie žmonės yra patikimi ir kūrybingi. Niekada neleisite, kad jūsų problemos paliestų ir šeimą. Jums reiktų ieškoti partnerių su ryškiomis, ypatingomis savybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

2.Jei pasirinkote būtent šį medį, esate linkę į atsargumą, išmintį ir atkaklumą.

Jūs nepaisote kitų aplinkinių nuomonės, nes pasitikite savo sprendimais. Gyvenime turite tikslą, kurio ryžtingai siekiate. Santykiuose su priešinga lytimi sukuriate planą ir palaipsniui jo siekiate.

REKLAMA

Esate stabilus ir protingas žmogus, bet jums yra nesvetimi ir emocijų proveržiai. Šalia jūsų turėtų būti tvirtas asmuo, galintis įgyvendinti jūsų numatytus planus, kartu jus palaikydamas ir padėdamas.

3.Pasirinkę šį medį, žmonės pasižymi švelnumu ir malonumu.

Jūs mėgstate romantiką ir estetiką. Dažniausiai sutelkiate dėmesį į save, galite klausyti kitų nuomonių, bet visada vadovausitės savo vidiniu balsu.

Santykiuose jūs ieškote stiprios antrosios pusės, kuri būtų jūsų apsauga ir stipri siena. Esate kupinas meilės ir energijos, kuri užgesina visas neigiamas emocijas ir atneša ramybę.

REKLAMA
REKLAMA

4.Jei pasirinkote šį medį, esate asmuo, kuris siekia išsamumo, tvarkos ir teisingumo.

Turite griežtai laikytis taisyklių, kurias sukuriate savo gyvenime. Jūs nesiveliate į konfliktus, bet galite suteikti atsakymą visiems ir bet kuriuo metu.

Neretai kiti galvoja, kad jūs esate per daug abejingas, bet iš tiesų turite jautrius jausmus. Santykiuose jūs siekiate sukurti kažką rimto ir ilgalaikio, todėl jūs norite santykių su patikimais žmonėmis.

5.Žmonės, kurie pasirenka šį medį, yra labai emocingi ir išraiškingi.

Jūs galite lengvai įsitraukti į santykius, bet lygiai taip pat greitai ir nuo jų atsiriboti. Santykiai su jumis ne visada yra ramūs ir vienareikšmiški, neretai jose pasitaiko ir nesutarimų.

Tačiau šie ginčai kartais sustiprina santykius. Jūsų antroji pusė turėtų būti rami ir subalansuota psichologiniu mąstymu, kuri greitai ir be jokio vargo išspręstų konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų