REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnai rengiatės drabužiais, kurie atskleidžia jūsų mėgstamiausią spalvą? O galbūt neįsivaizduojate savo gyvenimo be vienos iš spalvų? Sužinokite, ką apie jus atskleidžia jūsų mėgstamiausia spalva jau dabar.

Dažnai rengiatės drabužiais, kurie atskleidžia jūsų mėgstamiausią spalvą? O galbūt neįsivaizduojate savo gyvenimo be vienos iš spalvų? Sužinokite, ką apie jus atskleidžia jūsų mėgstamiausia spalva jau dabar.

REKLAMA

Kokia yra mėgstamiausia jūsų spalva? Pasirinkite vieną.

Mėlyna. Jei būtent ji yra mėgstamiausia jūsų spalva, tai simbolizuoja ramybę ir inteligentiškumą. Gyvenime turite ypatingai didelę širdį. Žmonės, kurie dažnai dėvi šią spalvą yra ramūs ir daug skaitantys. Iš prigimties, jie tikri intelektualai.

Raudona. Ši spalva yra bene pirmiausia į akis krintanti iš viso spalvos spektro. Mėgstantys raudoną spalvą, gyvenime yra linkę dominuoti ir yra kupini vidinės seksualinės energijos.

Geltona. Ši spalva simbolizuoja emocijas. Tai saulės spalva, todėl ji yra tokia intensyvi. Žmonės, kuriems ši spalva yra mėgstamiausia, garsėja savo optimistiškumu, konfidencialumu ir polinkiu kūrybai.

REKLAMA
REKLAMA

Žalia. Tai gamtos spalva, kuri atskleidžia visą pasaulio augmeniją. Žmonės, kurie mėgsta šią spalvą, dievina taiką ir harmoniją. Ši spalva lengvai pastebima mūsų akimis, todėl mėgstantys šią spalvą yra linkę traukti aplinkinių dėmesį.

REKLAMA

Oranžinė. Ši spalva yra ambicingos raudonos ir energetiškai stiprios geltonos spalvos mišinys. Žmonės, kuriems ši spalva yra mėgstamiausia, yra linkę būti iš prigimties linksmi ir nuoširdūs. Jiems patinka padėti aplinkiniams, o už savo teigiamą aurą jie dažnai sulaukia komplimentų.

Violetinė. Gali pasirodyti, kad šią spalvą mėgsta tik mažos mergaitės, bet neapsirikite. Teigiama, kad būtent ši mėgstamiausia spalva atskleidžia subrendusius ir savo vaikišką asmenybę paslėpusius žmones. Dažnai tokie žmonės mėgsta prabangą ir kokybę.

Juoda. Nepaisant to, kad ši spalva yra pati tamsiausia, ji nebūtinai turi sietis su neigiamais aspektais. Manoma, kad juodos spalvos gerbėjai yra visiški klasikos maniakai. O žmonės, kurie dažnai vilki šios spalvos drabužius, yra linkę būti emociškai saugūs.

REKLAMA
REKLAMA

Balta. Ši spalva dažnai siejama su tyrumu ir apsivalymu. Žmonės, kurie mėgsta šią spalvą, dievina paprastumą ir švarą. Gyvenime jiems viskas turi būti tikslu ir suplanuota.

Pilka. Ši spalva atsiduria tarp juodos ir baltos. Ji labai dažnai suderinama ir gali būti naudojama su bet kuria kita spalva. Žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra būtent pilka, nemėgsta išsiskirti iš aplinkinių ir yra linkę savo nuomonę atskleisti ne iki galo.

Ruda. Ši spalva siejama su stabilumu ir palaikymu. Žmonės, kurie mėgsta šią spalvą, turi paslėptą gebėjimą palaikyti aplinkinius visose gyvenimo problemose. Jie neretai pamiršta patys save, bet už tai visą savo dėmesį ir meilę paskiria artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų