REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Kaip sužinoti, kad kažkas jus užblokavo „Facebook“? (nuotr. SCANPIX)

Jeigu esate bent kiek susipažinęs su feisbuko taisyklėmis, veikiausiai žinote, kad apie kai kurias jo funkcijas sužinoti yra kiek sunkiau nei gali pasirodyti.

13

Jeigu esate bent kiek susipažinęs su feisbuko taisyklėmis, veikiausiai žinote, kad apie kai kurias jo funkcijas sužinoti yra kiek sunkiau nei gali pasirodyti.

REKLAMA

Veikiausiai daugeliui smalsu, kaip feisbuke sužinoti, kas dažniausiai apsilanko jūsų profilyje, kas žvalgosi po jūsų nuotraukų galerijas ar tiesiog jus seka. Dar smalsiau – kas gi iš jūsų „draugų“ užblokavo jus internetinėje erdvėje.

Tai bent iš dalies atskleidė „The Independent“ straipsnis.

Pirmiausia įveskite į paieškos laukelį to žmogaus vardą bei pavardę, žinoma, jeigu įtariate, kad jūs esate užblokuotas būtent to žmogaus.

Kai jus kažkas užblokuoja, negalite matyti nei to asmens paskyros, nei nusiųsti jam pakvietimo „draugauti“, nei komentuoti jo nuotraukų ar pranešimų. Yra ir dar vienas būdas. Jeigu kažkada susirašinėjote su tuo žmogumi, o dabar jo vardo paspausti negalite, didelė tikimybė, jog jo paskyra vis dar yra aktyvi, tačiau jus užblokavo.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad šiandien dėl feisbuko pasaulyje kilo neramumai.

Keliuose pasaulio regionuose ketvirtadienį sutrikus socialinio tinklo „Facebook“ veiklai, socialinių tinklų ekspertas Aidis Dalikas teigia, kad tai turbūt nėra koordinuota ataka, o tiesiog gedimas. Pasak jo, feisbukas yra ypač populiarus tinklas ir nesklandumai jame pastebimi kur kas labiau, nei mažiau populiarių internetinių resursų veiklos trikdžiai.

REKLAMA

„Feisbukas po tokiu didinamuoju stiklu, kadangi nuolat prie jo prisijungę milijonai žmonių ir kiekvienas sutrikimas iš karto sukelia didelį nepasitenkinimą. Bet manau, kad tai nėra kažkokia didžiulė koordinuota ataka, nes jeigu tai būtų toks atvejis, būtų didesnio masto išsijungimas, kaip buvo kažkada, kai didelė dalis gyventojų ir Amerikoje, ir Europoje negalėjo prisijungti prie feisbuko ir kitų puslapių“, – BNS sakė A. Dalikas. Pasak jo, feisbuko sutrikimus dažniausiai lemia būtent gedimai kurioje nors šalyje, vėliau jie gali daryti poveikį ir kitiems regionams. Vis dėlto, šis socialinis tinklas nuolat susiduria ir su programišių išpuoliais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų