REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius su artimu žmogumi, kolega, darbdaviu.

Avinas Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius su artimu žmogumi, kolega, darbdaviu.

REKLAMA

Tauras Palankus metas, tad imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai pasiseks. Gerai užmegzti naujas pažintis su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, palanku vykti į viešnages. Nepraleiskite progos meilės pasimatymui.

Dvyniai Tai gera diena susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius: ateityje daug ką lems dabartinių ryšių glaudumas. Galimos laimingos romantiškos pažintys.

Vėžys Ne viskas darbuose klostysis, kaip suplanuosite, tik dėl to šiandien tikrai nereikia nervintis, nes diena skirta atsipalaiduoti, pramogauti. Nepersistenkite, neskubinkite įvykių.

Liūtas Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite dieną skirti tik tiems, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Netikėtai gali atsiverti seniai žinomo dalyko prasmė, atsirasti išeitis dėl seniai įstrigusio reikalo. Svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių laimėjimų, senų draugų (kurie išdavė ar tiesiog nepateisino pasitikėjimo). Vakare gali aplankyti geros nuojautos, ir jos išsipildys.

REKLAMA

Svarstyklės Esate sumanūs, energingi ir itin žavūs, jums puikiai pavyks pasitelkti aplinkinius savo problemoms spręsti, tad beveik savaime, su įkvėpimu ir lengvai įgyvendinsite seną sumanymą.

Skorpionas Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius: jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos.

Šaulys Kūrybingas metas: pasiduokite įkvėpimui! Labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims, pamirškite logikos dėsnius, jie klaidins. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Būsite išradingesni, kūrybingesni ir patrauklesni, ir tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tai meilės diena, kai gali aplankyti naujas jausmas, o gal įvykti susitikimas su senu.

Vandenis Tai geras laikas kūrybinių profesijų atstovams: būsite kupini įkvėpimo, nepaprastų sumanymų. Palankus metas sveikatai tikrintis, gydytis, sveikatos stiprinimo, grožio procedūroms.

Žuvys Nevarginkite savęs darbais, atsakomybės našta. Šiandien pakaks norinčių jums padėti (patikti). Tai meilės diena: taikykitės su tais, kuriuos mylite, ir pasistenkite jiems skirti daugiau dėmesio, šilumos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų