REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Vaida, Rolandas ir Atas Skaisgiriai (nuotr. asm. archyvo)

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose pramogų pasaulio žmonės parodo vis dalelę savo asmeninio gyvenimo. Gerai žinoma renginių ir laidų vedėja Vaida Skaisgirė – ne išimtis.

53

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose pramogų pasaulio žmonės parodo vis dalelę savo asmeninio gyvenimo. Gerai žinoma renginių ir laidų vedėja Vaida Skaisgirė – ne išimtis.

REKLAMA

Neseniai iš saulėtų ir egzotiškų atostogų grįžusi žinoma moteris, panašu, jog poilsiauti ir tinginiauti – neketina. Besifilmuodama pavasariniame TV3 televizijos vaizdo klipe, moteris džiaugėsi, kad kelias savaites trukęs pabėgimas į tolimąją Aziją praėjo sklandžiai.

 

Kasmet metų pradžioje į tolimas keliones besileidžianti Vaida šįkart nusprendė aplankyti lietuvių turistų vis labiau pamėgtą Indonezijos salą – Balį.

„Pasibaigia Kalėdos, Naujieji metai... Žiema pradeda nervinti, tad norisi nuo jos pabėgti. Šiek tiek pailsėti po visų darbų. Tad tokia mūsų šeimos tradicija – metų pradžioje keliauti į šiltus kraštus – jau aštuonerius metus“, – šyptelėjo V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais Vaida su šeima aplankė visai kitą pasaulio pusę – Meksikoje tąkart atostogavusi šeima šįkart patraukė Azijos link. „Singapūras, Balis, Honkongas – kelionės metu aplankyti miestai išties paliko įspūdį“, – tikino žinoma moteris.

REKLAMA

Kartu su vyru Rolandu bei penkerių sūneliu Atu egzotiškoje kelionėje dvi savaites praleidusi Vaida teigė, kad jai įspūdį paliko vietinių gyventojų bendravimas su turistais: „Skirtingose šalyse labai skiriasi požiūris į atvykėlius. Kai daugelyje šalių iš jų labiausiai norima pinigų, baliečiai elgiasi priešingai – jie į turistus žiūri su pagarba, džiaugiasi, kad tu atvyksti į jų šalį ir nori, kad viskas būtų kuo geriau“, – prisiminimais dalijosi V. Skaisgirė.

Ne pirmą kartą į tolimą kelionę kartu su mažamečiu sūnumi vykusi Vaida sakė, kad jam tai didelė atrakcija: „Jis – keliauninkas nuo mažens. Pirmąkart skrido vos kelių mėnesių. Pernai pirmąkart pabandė tolimą kelionę. Tas skrydis, lėktuvas... Jis įsivaizduoja, kad tai jo mažasis namelis, susigalvoja visko. Aišku, nuovargis jam taip pat būna, bet juk visi pavargstame“, – sakė V. Skaisgirė.

Kokie tolimesni žinomos moters kelionių planai – kol kas paslaptis. „Australija, žinoma, vilioja... Tačiau keliones pradeda planuoti rudeniop, tad dabar reikia švaria galva vėl kibti į darbus, o vėliau – bus matyt“, – nusišypsojo V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų