REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Anneka Bading (nuotr. facebook.com)

Vandens pramogos merginai virto šiurpia patirtimi. Besimėgaudama maudynėmis krioklyje, Anneka Bading užfiksavo paskutinę netoliese buvusio vyriškio gyvenimo akimirką.

15

Vandens pramogos merginai virto šiurpia patirtimi. Besimėgaudama maudynėmis krioklyje, Anneka Bading užfiksavo paskutinę netoliese buvusio vyriškio gyvenimo akimirką.

REKLAMA

Maudynes „GoPro“ kamera fiksavusi mergina visai netyčia įamžino ir nepažįstamojo mirtį. Vaizdo įrašo stop kadre, kuriuo vėliau mergina pasidalijo su žiniasklaida, matyti ant krioklio atbrailos sėdintis jaunas vyras. Šis pavojingas sumanymas jam baigėsi tragiškai. 

28-erių tailandietis su bičiuliais atostogavo Vakarų Australijoje. Bičiuliai išsiruošė į vieną jaunimo neretai lankomų vietų – Mackenzie krioklį. Nuostabus gamtos reiškinys pritraukia nemažai turistų. Visgi į krioklį šokinėti negalima, anaiptol, leidžiama tik pasigrožėti. Deja, retas kuris stengiasi laikytis visų saugumo taisyklių. Jų nesilaikė ir vaizdo įraše užfiksuoti jaunuoliai, sėdėję ant krioklio atbrailos.

Anot tragiško įvykio liudininkės Annekos, vaikinų kompanija šokinėjo į vandenį. „Iš pradžių tikrai nesupratome kas vyksta. Jie kaip kokie žvėrys stūgavo ir šokinėjo į vandenį“, – pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Maudynių metu Anneka pajuto, kad prie jos vandenyje kažkas prisiglaudė. Atsisukusi išvydo jau nebereaguojantį skenduolį.

„Išlipau iš vandens, ėmiau skambinti pagalbos telefonu, tačiau nebuvo jokio ryšio. Nė vienam aplinkui buvusiam žmogui taip pat nepavyko prisiskambinti. Kojos drebėjo, supratau, kas vyksta, tačiau nežinojau, ką daryti“, – pasakojo vis dar sunkiai žodžius renkanti Anneka.

REKLAMA

Netoliese buvęs vyriškis šoko į vandenį gelbėti skenduolio, tačiau jo kūnas jau buvo nugrimzdęs per giliai, jo jau nebebuvo matyti.

Mergina leidosi bėgti ir ieškoti ryšio. Nubėgo kilometrą, o paskui dar dešimt minučių važiavo viešuoju transportu, iki kol mobilusis pagavo ryšio signalą. Tik tuomet ji iškvietė greitąją. Deja, ištraukti skenduolio kūną pavyko tik kitą rytą. Jauno tailandiečio kūnas buvo įstrigęs tarp uolienų. 

Pasirodo, apie tai, kad maudytis šiame vandens telkinyje uždrausta, praneša net trys saugumo ženklai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų