REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Ahmetas Dobranas (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Policijos pareigūnai atskleidė, jog vėžiu sergantis 82-ejų metų vyras, iš kurio beširdžiai užpuolikai pavogė auksinę apyrankę ir laikrodį, mirė.

6

Policijos pareigūnai atskleidė, jog vėžiu sergantis 82-ejų metų vyras, iš kurio beširdžiai užpuolikai pavogė auksinę apyrankę ir laikrodį, mirė.

REKLAMA

Praeitą vasarą rytinėje Londono dalyje trys vyrai užpuolė Ahmetą Dobraną, daužė jam į kaklą ir rankas, o bėgdami šalin garsiai kvatojo. Nukentėjusysis, kuris apiplėšimo metu neteko auksinės apyrankės ir „Longines“ firmos laikrodžio, ankstyvomis pirmadienio valandomis mirė.

Prosenelis, vaikščiodavęs pasiramsčiuodamas lazdele, kai užpuolikai parvertė jį ant žemės, net trijose vietose susilaužė nugarą. Vyrui buvo sukelta dirbtinė koma, vėliau jis buvo perkeltas į senyvo amžiaus žmonių prieglaudą, tačiau, kaip teigė pareigūnai, šis užpuolimas dar labiau sustiprino jo Parkinsono ligą.

Po užpuolimo vyro artimieji pasidalino ligoninėje gulinčio Ahmeto nuotrauka. Nusikaltimą tyrę pareigūnai teigė, jog šie vyro patirti sužalojimai yra kraupiausi, kokius jiems teko matyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu policija paviešino apsaugos kamerų užfiksuotus dviejų žmonių paveikslus, su kuriais jie norėtų pasikalbėti apie įvykdytą nusikaltimą. Pareigūnai nepatvirtino ar Ahmetas mirė dėl užpuolimo metu patirtų sužeidimų.

REKLAMA

Gruodį buvo sulaikytas vienas 33-ejų metų vyriškis, kuriam pareikšti kaltinimai užpuolus senyvo amžiaus vyrą, tačiau kiti du užpuolikai dar nerasti.

Ahmetas policijos pareigūnams apibūdintas kaip draugiškas ir paslaugus kaimynas.

Detektyvas inspektorius Iainas Wallace‘as teigė, jog Ahmeto artimieji yra sukrėsti tokios žinios ir vyro iškeliavimu anapylin.

„Po rugpjūčio mėnesį įvykusio užpuolimo, Ahmetas buvo gydomas ligoninėje, kelias savaites jis praleido dirbtinai sukeltoje komoje ir neseniai buvo perkeltas į senelių prieglaudą. Deja, vyro sveikatos būklė tik prastėjo ir jo jau nebėra tarp mūsų. Nors šiuo metu negalime skelbti, jog senolis mirė dėl užpuolimo metu patirtų sužeidimų, žinome, jog tai pablogino kitas jo ligas. Laukiame, kol bus atliktas skrodimas ir turėsime tikslesnes išvadas“, - sakė jis. „Nors vienas vyras, kaip įtariama, susijęs su užpuolimu, buvo suimtas ir jam pareikšti kaltinimai, vis dar bandome surasti kitus du užpuolikus. Jei kas nors pažįsta šiuos du vyrus, prašome apie tai pranešti policijai, kad būtų užkirstas kelias kitiems panašaus pobūdžio nusikaltimams.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų