REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Austinas ir Justinas Starksai  (nuotr. Instagram)

Susipažinkite su įspūdingo kūno ir puikiai ištreniruotų raumenų savininkais broliais dvyniais, kurių fotografijos vis sparčiau plinta po pasaulį.

32

Susipažinkite su įspūdingo kūno ir puikiai ištreniruotų raumenų savininkais broliais dvyniais, kurių fotografijos vis sparčiau plinta po pasaulį.

REKLAMA

Atlantos valstijoje, JAV gyvenantys Austinas ir Justinas Starksai (20 m.) Cornell universitete studijuoja mediciną, tačiau pasigirti jie gali ne tik protiniais sugebėjimais. Abu vyrai nuo pat gimimo buvo geriausi draugai, o sporto salėse juodu lankosi nuo septintos klasės.

Socialiniuose tinkluose skelbiamose fotografijose tiek Austinas, tiek Justinas demonstruoja įtemptus raumenis, o vaizdo įrašuose užfiksuoti jų galios sugebėjimai. Vaikinai gali iškelti įspūdingus 260 kg sveriančius svarmenis.

Nenuostabu, jog žandikaulį atvipti priverčiantys brolių kūnai socialiniuose tinkluose padeda jiems suburti nemažą armiją gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA

„Mudu sportuojame nuo pat vidurinės mokyklos laikų. Septintoje klasėje pradėjome lankyti lengvąją atletiką ir kilnoti svarmenis. Nors po kurio laiko pastarąją veiklą šiek tiek apleidome, kitus 5 metus ir toliau intensyviai užsiėmėme lengvąja atletika“, - sakė Austinas. „Kai įstojome į koledžą, nusprendėme atgaivinti svorių kilnojimą. Iš pradžių tai buvo vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų, norėjome neapleisti savo kūnų, tačiau greitai ši sporto šaka tapo mudviejų prioritetais. Mums patiko, jog svorių kilnojimas padėjo susiorganizuoti savo gyvenimus, be to, labai džiaugėmės pasiektais rezultatais. Jei pažvelgtumėte į mūsų prieš kurį laiką darytas fotografijas, pastebėtumėte, jog jau tada turėjome gan ryškius raumenis, tačiau mums to nepakako. Mes nebuvome stori, tačiau neaktyvus gyvenimo būdas ir prasta mityba padarė savo. Mūsų pasitikėjimas savimi niekada nepriklausė nuo to, kaip mes atrodome. Tačiau pradėjus sportuoti pasitikėjimas savimi tik dar labiau išaugo. Mes mylime savo kūnus ir patinka stebėti šio sporto mums teikiamą naudą.“

REKLAMA

Justinas nusprendė atvirai papasakoti, kokie yra jo ir brolio santykiai bei atskleidė tokį įspūdingą kūną padėjusią susikurti mitybą.

„Mudu visą gyvenimą buvome geriausiais draugais. Nėra tvirtesnio ryšio, nei tarp dvynių, kadangi viską išgyvenome kartu“, - pradėjo jis. Kartu dalinamės ir vargais. Teko bendrauti su kitomis dvynių poromis, kurios nėra tokios artimos kaip mes. Mes savo santykių nekeistume į nieką kitą pasaulyje. O kalbant apie mitybą, ji yra labai paprasta. Priklausomai nuo to ar stengiamės išryškinti raumenis, ar nusprendėme šiek tiek atsipalaiduoti, valgome viską, ką norime, taip pat greitą maistą, pyragus ir kitus gardėsius. Be to, kasdien suvartojame bent 200 g baltymų. Mitas, jog rezultatus pamatysite valgydami tik liesą vištieną, brokolius ir ryžius. Mes valgome tai, ką norime ir būtinai suvartojame pasirinktiną kiekį baltymų.“

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai vaikinai papasakojo ir apie savo sporto salėje atliekamus pratimus bei paatviravo, ką apie juos mano kiti žmonės.

„3 kartus per savaitę treniruojame viršutinę kūno dalį, 2 kartus per savaitę apatinę, o likusias 2 dienas ilsimės. Kiekvieną savaitę sporto salėje praleidžiame 10-12 valandų“, - pasakojo Austinas. „Mudviem patinka vaikščioti į sporto salę, kasdien to labai laukiame. Tačiau mus liūdina vienintelis dalykas. Žmonės, pamatę mūsų „prieš“ ir „po“ nuotraukas, teigia, jog viso to pasiekėme vartodami kažkokius tai preparatus. Mes paprasčiausiai sportavome ir tinkamai maitinomės, tirpdinome riebalus ir auginome raumenis. Visa tai pasiekti gali bet kuris asmuo. Kai dabar pagalvojame, niekada nesitikėjome, jog pasieksime būtent tokių rezultatų. Taigi, žmonėms, kurie mano, jog tai yra neįmanoma, jūs klystate. Tinkamai susidėliokite prioritetus ir jei viską darysite tinkamai, sunkiai dirbsite ir visu 100% tam atsiduosite, jūsų kūnas taps tokiu, apie kurį ilgai svajojote.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų