REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. Fotodiena.lt)

Laikas, kai vaistinėse būdavo parduodami tik vaistiniai preparatai, maisto papildai ar vitaminai – jau praeitis. Šiandien vis dažniau žmonės čia užsuka norėdami įsigyti grožio puoselėjimo priemonių. Mažų kainų vaistinių tinklas „Camelia“ Kaune atidarė naujos koncepcijos vaistinę, kurios išskirtinumas – itin platus grožio prekių asortimentas.

51

Laikas, kai vaistinėse būdavo parduodami tik vaistiniai preparatai, maisto papildai ar vitaminai – jau praeitis. Šiandien vis dažniau žmonės čia užsuka norėdami įsigyti grožio puoselėjimo priemonių. Mažų kainų vaistinių tinklas „Camelia“ Kaune atidarė naujos koncepcijos vaistinę, kurios išskirtinumas – itin platus grožio prekių asortimentas.

REKLAMA

Atidarymo renginyje apsilankė šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė, dainininkės Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Goda Alijeva, o visažistė Oksana Pikul-Jasaitienė, TV laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė ne tik apsilankė renginyje, bet ir dalijosi mintimis apie išorinio ir vidinio moters grožio sintezę.

„Sulaukėme didelio pirkėjų susidomėjimo dekoratyvine kosmetika, parfumerija – tais prekiniais ženklais, kuriuos į rinką įsivedėme praėjusių metų pabaigoje. Atsižvelgiant į gerus atsiliepimus, nusprendėme pasiūlyti dar didesnį grožio prekių asortimentą. Jei visas grožio puoselėjimui skirtas priemones, esančias šioje vaistinėje, sustatytume į vieną eilę, tai susidarytų daugiau nei 4 kilometrų eilė“, – sako vaistinių tinklo generalinė direktorė Aušros Budrikienės.

REKLAMA
REKLAMA

Kaune atidaryta vaistinė bus didžiausia „Camelia“ tinklo vaistinė, kurios plotas siekia 200 kv. metrų. Čia bus galima įsigyti daugiau nei 4000 įvairiausių grožio priemonių, bus prekiaujama daugiau nei 100 prekinių ženklų priemonėmis. Kai kuriais pripažintais prekiniais ženklais, tokiais, kaip, pavyzdžiui, „Ingrid“, „PFC“, Mincer Pharma“ „Wibo“, „Pierre Rene“ bus prekiaujama išskirtinai tik „Camelia“ vaistinėse.

REKLAMA

Naujos koncepcijos vaistinės atidarymo renginio metu buvo ne tik išbandomos įvairios grožio priemonės, atliekami grožio tyrimai, bet ir vyko moteriška diskusija apie išorinio ir vidinio grožio sintezę, šiuolaikinės moters vaidmenis visuomenėje, kurią vedė radijo ir TV laidų vedėja Livija Gradauskienė. Ji atkreipė dėmesį į tai, kad Lietuvos moterys – labai gražios ir pastaruoju metu stengiasi skirti dėmesio sau, o ne tik kitiems. „Anksčiau moterims labiausiai rūpėjo vaikai, darbai, daržai, ūkis... viskas, išskyrus jas pačias. Džiugu, kad tai keičiasi, nes tai lemia moters nuotaiką, pasitikėjimą savimi. Kuo šeimos moters nuotaika yra geresnė, tuo visai šeimai yra geriau. Juk net kai kur yra sakoma, kad laiminga moteris – laimingas gyvenimas“, – pastebi L. Gradauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Diskusijoje dalyvavusi makiažo specialistė Oksana Pikul-Jasaitienė papasakojo apie savo kasdienius grožio ritualus. Moteris prisipažino, kad kiekvieną rytą pirmiausia pasirūpina sūnumi, tačiau skiria laiko ir sau. „Natūralu, kad kiekvieną rytą moteris turi pradėti pasirūpindama savo oda. Tam naudojamos odos prausimosi ir tonizavimo priemonės, serumas, veido ir paakių kremas. Nepamirštu vieną kartą per savaitę nušveisti odą šveitikliu ir palepinti veido oda kauke“, – savo grožio patarimais dalijasi žinoma moteris. Ji prisipažįsta, kad kosmetikos priemonės – jos silpnybė, todėl jų turi daug, tačiau visuomet atkreipia dėmesį į tai, ką naudoja, visuomet konsultuojasi su kosmetologais, specialistais, kurie padeda pasirinkti priemones, atsižvelgdami į metų laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O. Pikul-Jasaitienė prisipažįsta, kad nevengia į gatvę išeiti ir nepasidažiusi. „Auginant mažylį kartais būna, jog pritrūksti tam laiko, o jei reikia nubėgti į parduotuvę pieno, tai tikrai nestovėsiu prie veidrodžio ir nesidažysiu. Tačiau teisingai prižiūrima oda nereikalauja makiažo kasdien. Jei manęs laukia susitikimai, žinoma, kad šiek tiek pasidažau. Kasdieniam makiažui naudoju kreminę ir sausą pudras, maskuoklį paakiams ir modeliantą“, – kasdienio makiažo paslaptimis dalijasi žinoma moteris.

Visažistė įsitikinusi, kad šiandienos moterys yra prisiėmusios itin didelę atsakomybę. Jos ne tik laiko namų visus keturis kampus, augina vaikus, bet ir dirba bei uždirba. „Moteris atlieka daug funkcijų, todėl natūralu, kad pervargsta. Ji net nepagalvoja, kad nepasitiki savimi, yra prastos nuotaikos dėl to, kad paprasčiausiai pavargo. Teisingas poilsis, pokalbis ir motyvacija moteriai reiškia labai daug, – neabejoja O. Pikul-Jasaitienė. – Kai pati pasijaučia pervargusi, jei tik turiu galimybę, stengiuosi išsimiegoti ir keliauju į sporto salę. Nepamirštu ir pagrindinių dalykų. Tai sveikos mitybos, papildų vartojimo, kad organizmas gautų visas reikiamas medžiagas. Juk išorinis žmogaus grožis labai priklauso nuo mūsų geros bendros savijautos“.

„Camelia“ vaistinių tinklas per šiuos metus planuoja atidaryti per penkiasdešimt naujos koncepcijos vaistinių visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų