• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ieškokite progų pasidžiaugti, nusišypsoti! Neišgyvenkite dėl galimų nesklandumų: šiuo metu jie spręsis lengvai ir greitai. Palanku skolintis, imti kreditą, ieškoti alternatyvaus uždarbio.

Avinas Ieškokite progų pasidžiaugti, nusišypsoti! Neišgyvenkite dėl galimų nesklandumų: šiuo metu jie spręsis lengvai ir greitai. Palanku skolintis, imti kreditą, ieškoti alternatyvaus uždarbio.

REKLAMA

Tauras Palankus metas: šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Palankus metas ir komandiruotėms. Nepraleiskite progos nudžiuginti dovana jums brangaus asmens, jūsų dėmesys bus tinkamai įvertintas.

Dvyniai Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams pokalbiams, deryboms, sandoriams rengti. Beje, dėl karjeros galima rizikuoti. Vakaras kiek nervingas: per jautriai reaguosite į galimus nesutarimus namuose.

Vėžys Palanki diena: viskas klostysis sklandžiai. Negaiškite laiko veltui, šios dienos susitikimai ir pokalbiai atvers naujų perspektyvų, bus svarbūs jūsų įtakai, galiai įtvirtinti (nesvarbu veikloje ar asmeniniame gyvenime). Laukia staigmenos, šaunūs susitikimai su draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nebijokite įsiklausyti į nuojautas, venkite skubėti ir kristi į akis vadovui: geriausia šią dieną praleisti atsipalaidavus. Didelis krūvis nepatartinas, neprisiimkite per daug darbų.

REKLAMA

Mergelė Susitelkite: galite atsigriebti už neseniai patirtas nesėkmes, taip pat įrodyti savo teisumą. Tik jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus.

Svarstyklės Spręskite problemas su partneriais, rasite naudingą kompromisą. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą.

Skorpionas Puikus laikas aktyviai veiklai: greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos ir sutikimą.

Šaulys Neskubėkite spręsti ir veikti, dažniau nusileiskite, taip pat nepersidirbkite, kita vertus, tai, ką šiandien atliksite, darbe taps geru pagrindu naujiems karjeros laimėjimams. Daugiau užsiimkite namais, šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Sėkmės diena: be įtampos, beveik žaidžiant (tai svarbi sąlyga) bet kokią situaciją pakreipsite savo naudai. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu. Gera proga įteikti dovaną vaikams.

Vandenis Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais, aptarinėti darbo sutartį. Jei norite, kad pagerėtų santykiai su kolegomis, pakvieskite juos puodelio kavos ar pietų.

Žuvys Ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų. Prisiminkite draugus, su kuriais kažkada ką nors bendrai esate nuveikę, – per juos ateis naujų idėjų ir pasiūlymų.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų