• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Jūsų energetinis potencialas sumažės, tad fizinius ir emocinius krūvius patartina riboti. Palanku domėtis, kas ką galvoja ir veikia, rinkti įvairias žinias, informaciją, būti stebėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandieną sunku bus atsispirti kitų valiai, atviram puolimui. Netikėtai paaiškės, kad tylėjimas visai nereiškia pritarimo, o tėra konformistinė pozicija. Visuose reikaluose būtina vadovautis sveiku protu.

REKLAMA

Dvyniai Reikalus tvarkykite taip, kad nekiltų nesusipratimų dėl bendrų ar pasiskolintų pinigų. Galimi pokalbiai su reikliais asmenimis.

Vėžys Turėsite vikriai suktis reikalų rate, jeigu nenorite pražiopsoti sėkmės traukinio. Gali kiek apvilti asmuo, kurį laikote savo draugu.

Liūtas Nesistenkite padaryti įspūdžio, nes aplinkinių reakcija gali būti ne tokia, kokios norėtumėte. Venkite demonstruoti ambicijas, kaprizus. Asmenines problemas patartina spręsti savarankiškai ir mažiau apie jas kalbėti pašaliniams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Galite patirti staigmenų, susijusių su meile, žaidimais, pramogomis. Venkite atsitiktinių meilės ryšių.

Svarstyklės Jeigu puoselėjote didingus profesinius ar verslo planus, tai galite pajusti, kad jie slysta iš rankų. Venkite konfliktinių situacijų.

Skorpionas Konkurentų pretenzijos gali įgauti agresyvų pobūdį. Bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui. Galite pasielgti kažkaip ekscentriškai, įžūliai.

Šaulys Bus nelengva tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais pinigais.

Ožiaragis Jūsų aktyvumą stimuliuos energingų žmonių iniciatyva, veiklumas. Galite išgirsti neblogų pasiūlymų.

Vandenis Atsiras asmenų, nepatenkintų jūsų pasiekimais ir norinčių pakenkti, pristabdyti jūsų veržlumą. Pravartu pagalvoti apie gynybą.

Žuvys Tikriausiai atsiras neblogų galimybių pasireikšti kolektyvinėje, visuomeninėje veikloje, sėkmingai reklamuotis, plėsti pažinčių ratą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų