REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Būsite labai užsiėmę, jei turite planų pasirodyti prieš publiką, vykti į užsienį ar pradėti bendrą veiklą su užsieniečiais. Netikėtos kliūtys gali priversti jus koreguoti planus.

Tauras Jums nebus lengva, jeigu teks atlikti sudėtingus, atsakomybės reikalaujančius darbus, priimti sprendimus. Nelabai galėsite kuo nors pasikliauti, nes aplinkiniai bus užsiėmę asmeninėmis problemomis. Jie labiau kenks nei padės.

Dvyniai Šiandien prisiklausysite įvairių naujienų, kalbų, o ir patys neieškosite žodžio kišenėje. Tarp paviešinamų faktų pasitaikys nemažai fantazijų, keistų interpretacijų. Kritiškai vertinkite bet kokią informaciją bei neklaidinkite kitų.

Vėžys Galimas kūrybinis įkvėpimas, keisti potyriai. Veidmainiai, nesąžiningi asmenys gali jus apgauti. Įsiklausykite, ką sako intuicija. Nusiraminimui neieškokite abejotinų draugų kompanijos, nes jų įtaka neišeis į gera.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite sentimentalūs, panirsite į svajones, prisiminimus. Galite sužinoti paslapčių, kurios galbūt pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis. Reikėtų vengti neapgalvotų poelgių bei išlaidų.

REKLAMA

Mergelė Gali būti, kad teks grįžti prie nebaigto darbo ar seniau padarytos klaidos, ir pagaliau viską atlikti kaip pridera. O galbūt jums pavyks kitus priversti kai ką atitaisyti, atsiskaityti ir pan.

Svarstyklės Jums seksis kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, troškimais. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimas suteiks įspūdžių ir malonumo. Neskleiskite paskalų, nesukčiaukite.

Skorpionas Namuose neišvengsite netvarkos arba į jūsų sielą įsibraus gūsis keisto chaoso. Jeigu išleisite daug pinigų vien tam, kad padarytumėte momentinį prašmatnumo įspūdį, tikriausiai nuskriausite savo šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikėtini viliojami pasiūlymai arba jūs matysite ir girdėsite tai, ką norite. Malonumams, loterijoms būsite linkę skirti laiko ir išleisti daugiau pinigų nei paprastai. Nežaiskite kitų žmonių jausmais, o ir savęs verčiau neapgaudinėkite.

Ožiaragis Nors atrodysite darbštus, bet rimtiems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Turbūt skirsite lėšų asmeninio ar profesinio įvaizdžio tobulinimui. Tačiau tai įvyks tik po to, kai išgirsite užmaskuotų replikų dėl išvaizdos.

Vandenis Gana sklandžiai ir sumaniai tvarkysite kitų žmonių reikalus, tarpininkausite, advokatausite. Darysite didelę įtaką aplinkiniams, ypač priešingai lyčiai. Gali atsinaujinti nutrūkęs ryšys.

Žuvys Šiandien jus gali nustebinti sutuoktinis ar pažįstamas savo dosnumu ar neįprastu elgesiu. Pajusite norą rizikuoti, leistis į avantiūrą arba į ją traukti kitus. Venkite skubotų investicijų, išlaidavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų