REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimui antradienį priėmus 2018 metų biudžetą, BNS pateikia kai kurių Seimo narių pasisakymus diskusijose.

Seimui antradienį priėmus 2018 metų biudžetą, BNS pateikia kai kurių Seimo narių pasisakymus diskusijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Premjeras „valstietis“ Saulius Skvernelis: „2018 metais kiekvienas Lietuvos žmogus pajaus, kad valstybė juo rūpinasi“.

REKLAMA

Liberalas Kęstutis Glaveckas: „Opozicija visą laiką kritikuoja, o pozicija daro pagal save. Pasikeičia vietomis ir viskas pasikeičia vietomis“.

Konservatorius Mantas Adomėnas: „Biudžetas orientuotas į tokią stagnacinę valstybės politiką (...) Gaisras vyksta emigracijoje, gaisras vyksta senėjimo procese, o mes gaisrą gesiname šaukšteliu vandens pakrapnodami“.

Socialdemokratų darbo frakcijos narė Irena Šiaulienė: „Gerovės valstybės auksu tikrai niekas visų apipilti nežadėjo“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos narė Rita Tamašunienė: „Labai gaila, kad gerbiamas premjeras S. Skvernelis nėra Kalėdų senelis ir tas biudžeto maišas yra toks, koks yra“.

„Valstietis“ Tomas Tomilinas: „Kas kaltas dėl dėstytojų vargo ir skurdo šiandien? Jūsų anksčiau sukurta neoliberali krepšelio sistema, kuri pavertė universitetus pigios darbo jėgos prekybcentriais“.

Socialdemokratas Juozas Olekas: „Dar per visą mūsų nepriklausomos valstybės istoriją niekada ant universitetų langų nekabėjo gedulo užuolaidos, nedegė žvakelės ir neskambėjo gedulingos melodijos, kaip yra šiuo metu“.

„Tvarkietis“ Petras Gražulis: „Niekas taip nenorėtų padidinti atlyginimų dvigubai mokytojams, gydytojams, kaip premjeras ir valdančioji dauguma“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų