REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai nusprendžiate save pamaloninti, galvoje ima sklandyti mintys apie seksualius vyrus, mylimus aktorius arba stebite kompiuterio ekrane esančius gražiai atrodančius erotinių filmų herojus. Visa tai yra gan įprasta.

Kai nusprendžiate save pamaloninti, galvoje ima sklandyti mintys apie seksualius vyrus, mylimus aktorius arba stebite kompiuterio ekrane esančius gražiai atrodančius erotinių filmų herojus. Visa tai yra gan įprasta.

REKLAMA

Tačiau kartais šią rutiną norisi šiek tiek paįvairinti. Todėl iškyla vienas klausimas. Ar kada nors masturbavotės kokioje nors neįprastoje vietoje, pavyzdžiui, paplūdimyje, aukštai danguje?

Dėka šiuolaikinių technologijų, žmonės, žinoma, kai leidžiama tai padaryti anonimiškai, vis dažniau atskleidžia net pačias intymiausias savo gyvenimo akimirkas. Pasirodo, kad daugelis moterų masturbacija užsiima pačiose netikėčiausiose viešose vietose.

Ar pabudo jūsų smalsumas? Štai kelios istorijos, pasidalintos tinklalapyje „Reddit“, apie tai, kur moterys vienos pasiekė orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

Darbe

„Anksčiau dirbdavau sporto prekių parduotuvėje. Kartu su manimi dirbdavo ir vienas vaikinas, apie kurį dažnai fantazuodavau.

Vieną dieną netyčia pamačiau, kaip jis persirengimo kambaryje keitėsi marškinėlius. Jo ištreniruotas kūnas mane taip įkaitino, kad įpusėjus darbo dienai daugiau nebegalėjau kentėti. Man prieš akys raibuliavo jo raumenys. Greitai nubėgau į persirengimo kambarį“, - pasakojo viena internautė.

REKLAMA

Drabužių parduotuvėje

„Tai atlikau „Forever21“ drabužių parduotuvės matavimosi kabinoje. Naudojausi vibratoriumi. Man labai reikėjo atsipalaiduoti, be to, buvau tik ką įsigijusi naują žaislą, todėl negalėjau ilgiau laukti“, - teigė po „RedditVirgin218“ slapyvardžiu pasislėpusi moteris.

Vairuojant automobilį

„Masturbavausi vairuodama automobilį. Tai padaryti labai lengva, kadangi esate viena, o po sijonu ar suknele kelnaičių nedėvėti labai lengva. Vis svarstau, ar kas nors ką nors įtarė, ypač po to, kai mano veide pamatė šypseną, o ant vairo tik vieną ranką“, - rašė „cuntingseason“.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia karinio jūsų laivyno laivo

„Tai įvyko visai šalia „USS Nevada“ laivo. Tuo metu buvau Ramiajame vandenyje, o pro šalį plaukė branduolinį ginklą, galintį nuo žemės paviršiaus nušluoti visą miestą, gabenantis laisvas“, - sakė „tonyaa“.

Draugo lovoje

„Nakvojau pas draugą. Mudu dalinomės viena lova. Visą vakarą norėjau tai padaryti, tačiau neradau tinkamos progos. Maniau, kad draugas jau miegojo, todėl palindau po antklode ir kai jau buvau arti pabaigos, draugas pasisuko į mane ir liepė nustoti taip vartytis lovoje.

Aš sustingau iš baimės ir ėmiau atsiprašinėti. Kai jis paklausė, ką dariau, dėl kažkokios neaiškios priežasties nusprendžiau pasakyti tiesą. Išgirdus šio sambrūzdžio lovoje priežastį, minutę tvyrojo nejauki tyla, tačiau vėliau jis pasakė, kad jei jau man sutrukdė, padės viską užbaigti“, - pasakojo ‚beautysupremes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klasėje

„8-oje klasėje per istorijos pamoką, kai žiūrėjome filmą. Sugebu save patenkinti suspaudusi šlaunis ir šiek tiek pajudėjusi. Nieks apie nieką nė neįtarė“, - prisipažino „AirmansGirl“.

Tualeto kabinoje

„Mokyklos tualete. (Ten buvo labai švaru) Dėl to kaltinu erotines trumpąsias žinutes“, - sakė „Jellicent“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų