REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Net jei jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus: tai daug kuo palanki diena. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi.

Tauras Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti reikšmingų dalykų. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovu, su įtakingais valdininkais, rėmėjais.

Dvyniai Verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines veiklos problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu.

Vėžys Pasikliaukite likimu ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius: galite suprasti kai ką labai svarbaus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu: savaime ateis reikalingas sprendimas.

Mergelė Stenkitės įtvirtinti pasiektus laimėjimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkamas laikas pasirašyti darbo sutartį ar patvirtinti sandorį. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

REKLAMA

Svarstyklės Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su reikalingais veiklai žmonėmis. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės šeimoje kylančius nesklandumus, nesusipratimus su mylimu žmogumi. Palanku pasirašinėti svarbius veiklos dokumentus. Tinkamas laikas įsigyti vertingos veiklai, taip pat buičiai skirtos technikos.

Skorpionas Svarbiausi pokyčiai šiuo metu bus susiję su jūsų partneriais. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti.

Šaulys Sėkmė netikėtai vėl aplanko. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Na, o jie jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo, ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Spręstinos dalykinės problemos: dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklai pertvarkyti, planams koreguoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams.

Vandenis Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis.

Žuvys Lemtingų atsitiktinumų diena, jie naudingai pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolinis pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų