REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paslaptinga vos 22-ejų metų manekenės Dovilės Didžiūnaitytės mirtis gali slėpti tokius pramogų pasaulio užkulisius, kurie paprastai slepiami po devyniais užraktais.

Paslaptinga vos 22-ejų metų manekenės Dovilės Didžiūnaitytės mirtis gali slėpti tokius pramogų pasaulio užkulisius, kurie paprastai slepiami po devyniais užraktais.

REKLAMA

Po dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo Dovilė Didžiūnaitytė su kitais modeliais vyko į dūzges prabangiame Vilniaus „Stiklių“ restorane.

Iškart po pasirodymo Dovilė mamai pasiuntė žinutę: „Praėjau podiumu gerai“ ir pažadėjo paskambinusi papasakoti daugiau. Tačiau daugiau papasakoti Dovilė nespėjo...

Vakarėlyje užsimezgusi pažintis su 36 metų prodiuseriu Ričardu Piniku tapo lemtinga jaunos merginos gyvenime.

Po pasirodymo ant J. Statkevičiaus podiumo ir po dūzgių Dovilė su draugais grįžo į jai priklausantį modernų loftą Kalvarijų gatvėje. Kartu su ja buvo ir R. Pinikas. Dovilės butą po jos mirties apžiūrėjusi merginos mama Daiva Didžiūnaitytė jame rado netikėtą radinį – R. Pinikui priklausius lėktuvo bilietus.

REKLAMA
REKLAMA

Aiškėja, kad Hurgadoje prodiuseris laiką romantiškai leido su žmona, o į Lietuvą grįžo J. Statkevičiaus renginio išvakarėse, ten palikęs atostogaujančią šeimą. Merginos motina dabar labiausiai piktinasi atsainiu policijos tyrėjų darbu – toks policijos abejingumas ir Dovilę ištikęs likimas gali sugriauti ir kitų pramogų pasaulyje dirbti pradėjusių merginų gyvenimus.

REKLAMA

Laidos „Prieš“ srovę kalbinta manekenė Aistė (vardas pakeistas) teigė savo akimis mačiusi kaip per vakarėlius merginoms yra siūloma narkotinė medžiaga, dar kitaip vadinama „oksiku“ arba „buratinu“. Ji savo akimis yra mačiusi, kaip R. Pinikas švirkštu lašina į kokteilius neaiškių medžiagų, o vėliau vakarėlyje juos siūlo merginoms.

„Labai tikiuosi, kad daugiau nebebus nė vienos tokios merginos, reikia garsiai kalbėti apie šitas medžiagas, narkotikus. Dovilės mūsų jau nebėra, bet kiek dar gali būti tokių mergaičių, kurioms gal ir nepasibaigs visa tai mirtimi, bet ar įsivaizduojate, kokia tai yra tragedija, kaip žalojami jų gyvenimai“, – baisių nuojautų kamuojama prabilo žuvusios manekenės motina.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas policija nepateikė atsakymų, kiek žmonių rinkdavosi į R. Piniko išnuomotus apartamentus Klaipėdoje. Tai gali atskleisti tik viešbučio koridoriuose esančios kameros.

Viešbučio „Amberton Klaipėda“ direktorė Dovilės motinai atskleidė, kad ji ilgą laiką nebuvo apklausta policijos, tačiau matė 14-o aukšto vaizdo kamerų įrašus. Direktorės teigimu, prieš pat mirtį Dovilės veidas atrodė klaikiai, tarsi ji visą savaitę būtų nemiegojusi. 

„Labai aiškiai matosi jos veidas, nes kamera buvo tiesiai prieš pat duris. Ir jinai man sako, ji atrodė baisiai, tarsi būtų įvykusi baisi tragedija“, – viešbučio direktorės žodžius atpasakojo Dovilės mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau kitą savaitę laidos „Prieš srovę“ kūrybinė grupė tęs šį paslaptingą tyrimą. Prabils dar daugiau R. Piniką pažįstančių žmonių. Nauji liudijimai leis sužinoti dar daugiau apie naują apsvaiginimui naudojamą narkotiką – kvėpavimą paralyžuojančią medžiagą, kurios visiškai legaliai galima nusipirkti Lietuvoje.

Visą laidos „Prieš srovę“ tyrimą žiūrėkite: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų