REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Laimingos šeimos akimirkos (nuotr. facebook.com)

Atsidavęs tėtis Chrisas žinojo, kad pranešti apie žmonos bei mamos iškeliavimą savo dukroms bus sunkiausias dalykas, kokį jam teks padaryti.

4

Atsidavęs tėtis Chrisas žinojo, kad pranešti apie žmonos bei mamos iškeliavimą savo dukroms bus sunkiausias dalykas, kokį jam teks padaryti.

REKLAMA

Tačiau Bella (5 m.) ir Olivia (8 m.) į skaudžią žinią reagavo su tokia stiprybe ir išmintingumu, kad tai tėtį gerokai nustebino.

Viename Anglijos Wirral mieste gyvenanti šeima žinojo, kad mama ir žmona Joanne (33 m.), nuo tada, kai 2016-aisiais jai buvo diagnozuotas plaučių vėžys, labai susilpnėjo ir vargu ar pasveiks. Nepaisant to, jog niekada nerūkė, moterį pakirto ši išties klastinga liga, su kuria kovojant jai buvo atlikta daugybė gydymo seansų.

Deja, bet gydytojams Joanne ir Chrisui teko pranešti, kad vėžys išplito į moters skrandį ir kepenis, o jai gyventi liko tik keli mėnesiai. Gniuždanti gydytojų diagnozė privertė skausmą kenčiantį tėtį šią žinią pranešti ir savo dukroms.

REKLAMA
REKLAMA

Protingesnės, nei atrodo

„Liverpool Echo“ naujienų portalui Chrisas teigė savo mergaitėms sakęs, jog kartais nutinka blogi dalykai ir tenka atsisveikinti su mūsų mylimais žmonėmis.

REKLAMA

Olivia ir Bella, kurios jau anksčiau žinojo, kad jų mama sunkiai serga, buvo pasiruošusios kelis Chrisui ir mamai Joanne paguosti skirtus žodžius.

„Viskas gerai, tėti. Kai pasiilgsime mamos ir mums bus liūdna, viskas, ką reikės padaryti tai užsimerkti ir prisiminti geras dienas“, - sakė Olivia.

Netgi penkiametė Bella savo tėtį nustebino išmintingumu: „Visada galime pasižiūrėti į nuotraukas ir prisiminti ją savo pasakojimuose. Ji niekur nedings.“

Chrisas žinojo, kad jo mergaitės yra be galo stiprios kaip ir jų mama, kuri kovojo su vėžiu iškart, kai tik ši liga jai buvo diagnozuota. Vyras didžiavosi tiek savo dukromis, tiek niekada nepasidavusia žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Sužinojus, kad Joanne liko tik keli mėnesiai, Chrisas paklausė žmonos, ar yra dalykų, kuriuos ji norėjo padaryti prieš iškeliaujant. Moteris atskleidė svajojusi dukreles nusivežti į Disneilendą. Moters seserys negaišo nė minutės brangaus laiko ir internetiniame puslapyje „JustGiving“ sukūrė anketą, kurios tikslas – surinkti kuo daugiau pinigų, skirtų išpildyti moters svajonei.

Per mažiau nei 12 valandų buvo suaukota daugiau nei 5600 eurų. Naujas tikslas – 16900 eurų, kurie bus panaudoti šeimos prisiminimams kurti.

Chrisas pridūrė, kad žmona vis dar kovoja su liga, o žinia, jog galės išpildyti savo svajonę ir pamatyti laimingas dukreles, suteiks jai laimės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų