REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Pora  (nuotr. 123rf.com)
26

Lapkričio 7 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Dėl susijaudinimo nepraraskite blaivios nuovokos. Įtampa stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis pridarysite negerų (galbūt ir nepataisomų) dalykų. Nereikėtų rizikuoti, nervintis ir pykti, juk viskas praeina.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti. Negeras laikas ir pinigus investuoti, pirkti vertingus daiktus. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis.

REKLAMA

Dvyniai

Nesivelkite į ginčus (ypač šeimoje), nereaguokite į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado.

Vėžys

Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeiminius reikalus. Venkite smalsių žmonių. Pasaugokite sveikatą. Galimi nemalonumai dėl šeimos narių ar avarijos namuose.

Liūtas

Galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos žengti pavojingus žingsnius. Stenkitės išgirsti aplinkinių, ypač sutuoktinio, nuomonę ar pretenzijas. Būkite švelnesni ir atlaidesni savo vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Neskubėkite. Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis: jūsų kompetencija gali būti suabejota ir patikrinta vadovybės ar specialistų.

Svarstyklės

Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Galimi mėginimai jus šantažuoti – pasistenkite atsilaikyti. Tiesa, neverta sakyti savo tikrųjų minčių. Būtent dabar galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią nešvarią intrigą, patekti į negerą priklausomybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais: vargu ar sutarsite svarbiu klausimu.

Šaulys

Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos tvarkydami dalykinius reikalus arba dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Neskubėkite daryti išvadų, perlenksite lazdą. Stenkitės pernelyg emocingai nereaguoti į neatsargiai pasakytą artimo žmogaus žodį, vaiko išdaigą.

REKLAMA

Ožiaragis

Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo ir atsargumo.

Vandenis

Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite: skubėdami taisyti dabar labiau viską pabloginsite. Permainoms kol kas ne laikas.

Žuvys

Saugokite savo gerą vardą: neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs pasitikėjimą jumis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų