REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio ,,Viktorijos virtuvė“ autorė įsitikinusi, kad jeigu gaminti kebabus, tai tik tokius! Pasak jos, naminis kebabas tikrai nėra prastesnis už tuos, kurie gaminami greitojo maisto užeigose. 

Tinklaraščio ,,Viktorijos virtuvė“ autorė įsitikinusi, kad jeigu gaminti kebabus, tai tik tokius! Pasak jos, naminis kebabas tikrai nėra prastesnis už tuos, kurie gaminami greitojo maisto užeigose. 

REKLAMA

Reikės:

Tortilijų, vištienos krūtinėlės, pekino kopūsto, pomidorų, agurko, svogūno, česnakinio padažo, vištienos prieskonių, druskos, pipirų.

Vištieną supjaustome kubeliais, sudedame į įkaitintą keptuvę ir apkepiname su vištienos prieskoniais. Susismulkiname kopūstą, kubeliais supjaustome pomidorus, agurkus ir svogūnus.

Viską sumaišome viename dubenyje.

Tortiliją ištepame česnakiniu padažu, dedame daržovių ir vištienos.

Tortilijos galus užlenkiame ir apkepiname grilinėje keptuvėje.

Patiekiaame su česnakiniu padažu

Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų