REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Pyktis (nuotr. Fotolia.com)

Vienaip ar kitaip, žmonės linkę nervintis dėl tam tikrų dalykų. Vienus labiausiai erzina rytinėstransporto spūstys, kiti negali pakęsti klykiančių vaikų. 

18

Vienaip ar kitaip, žmonės linkę nervintis dėl tam tikrų dalykų. Vienus labiausiai erzina rytinėstransporto spūstys, kiti negali pakęsti klykiančių vaikų. 

REKLAMA

Vis dėlto yra Zodiako ženklų atstovų, kuriuos nervina viskas, kas tik įmanoma. Tokių yra net keturi. Pasitikrinkite, ar esate tarp jų.

AVINAS.

Šis Zodiako ženklas pretenduoja tapti pačiu nervingiausiu. Juos erzina viskas, kas tik gali būti aplink - lietus, netikėtai iškritęs sniegas, susiformavusios spūstys.

Jie negali pakęsti ilgų pokalbių su vyresnio amžiaus žmonėmis, nes šie linkę daugžodžiauti apie savo sveikatą bei problemas.

Jei norite palaikyti artimus santykius su žmogumi, gimusiu po šiuo Zodiako ženklu, turėtumėte laikytis atstumo, neskubėti daug kalbėti. Leiskite jam dominuoti, kad nekiltų pykčių ten, kur jo nereikia. 

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS.

Tylus, ramus, nesukeliantis problemų. Toks yra Vėžio įvaizdis tarp aplinkinių.

Vis dėlto tai žmonės, kurie linkę nervintis ir jaudintis dėl pačių įvairiausių smulkmenų. Jie nerimauja dėl parduotuvėje pamiršto įsigyti maisto produkto, juos erzina milžiniškos eilės parduotuvėse.

REKLAMA

Jie negali pakęsti vėluojančių žmonių. Tikėtina, kad susidūrę su nemalonia situacija, jiems ims pykti, bartis, o jų nuotaika subjurs kone visai dienai. 

LIŪTAS.

Savimi pasitikintys ir savo tobulumu neabejojantys Liūtai irgi nervinasi!

Ir tai daro taip, kad pajunta visi aplinkiniai. Paprastai jie nervinasi garsiai, gali trinktelėti kumščiu į stalą arba supykus išeiti į kitą patalpą. Liūtų geriau nesiutinti sudėtingų situacijų metu, nes jie gali tapti nekontroliuojamais. 

ŽUVYS.

Sakoma, kad Žuvys ramios, tykios. Taip yra tada, kai jos atsidūria pažįstamoje aplinkoje. Jei jiems gera ir patogu, jie niekada nesinervins. Vis dėlto iš kantrybės juos gali išvesti tai, kad buvo nesuplanuota ar suorganizuota ne pagal juos. 

REKLAMA
REKLAMA

Likę ir į ketvirtuką neįtraukti Zodiako ženklai Jautis, Dvyniai, Mergelė, Svarstyklės, Skorpionas, Ožiaragis, Vandenis ir Šaulys nervinasi kitaip. Jie nelinkę demonstruoti savo jausmų. Jei dėl ko nors susinervina, nueina kelioms minutėms įkvėpti gryno oro ar sugraužti obuolį. Jie neparodo, kad kas nors jiems nepatinka. Dėl savo neigiamų emocijų ir nesėkmių nekaltina aplinkinių ir neskuba griauti nusistovėjusios tvarkos. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų