REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Astrologai perspėja: šiems ženklams pilnatis atneša bėdas – stebėkite ypatingus simbolius (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Spalio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Palankus metas stiprinti draugystės ryšius, megzti romantiškas pažintis. Gali atakuoti seksualus gerbėjas. Šeimoje taip pat nenuobodžiausite. Galbūt visi drauge nuspręsite kažką keisti, kad gyvenimas taptų šviesesnis. Padidės ir sportinis azartas.

Tauras

Gera diena, jeigu ieškote darbo, siekiate pripažinimo arba vykstate į kelionę su tikslu atgauti jėgas, pataisyti sveikatą. Galite sėkmingai pakeisti įvaizdį, tad patartina apsilankyti grožio ar madų salone.

Dvyniai

Svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Įmanoma, kad susižavėsite, įsimylėsite arba jus viliote vilios nauji santykiai, neišbandyti potyriai.

Vėžys

Yra vilties, kad teigiamai išsispręs reikalas, susijęs su pinigais, turtu. Ramybę gali drumsti šeimos problemos, meilės abejonės, tačiau panašu, kad jas pavyks išsklaidyti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Teks susitaikyti, kad laukia gana prasta diena. Būtinai stkreipkite dėmesį, kaip su jumis elgiasi patys artimiausi žmonės - jeigu šiandien susipyksite su artimiausiu žmogumi, gali būti, kad teks išsiskirti visam laikui.

REKLAMA

Mergelė

Profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Pasistenkite ne tik naudotis geromis progomis bei įtakingų asmenų palankumu, o ir patys būti naudingi. Nevenkite prisiimti atsakomybės, jeigu siekiate karjeros, statuso.

Svarstyklės

Intriguojamo pasiūlymo galite tikėtis iš simpatiško ir dosnaus asmens. Galbūt tarpininkaujant draugams kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui.

Skorpionas

Šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jeigu įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pafantazuoti. Pasikliaukite nuojauta.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Asmeniniams poreikiams, pomėgiams skirsite nemažai dėmesio. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Energija, optimizmas, o galbūt ir meilė teiks sparnus, todėl gana lengvai sugebėsite įgyvendinti savo sumanymus.

Ožiaragis

Galbūt sulauksite netikėto pasiūlymo, susijusio su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Tam tikra prasme pasijusite turtingesni, nebe taip neramiai žvelgsite į ateitį. Ruošite dirvą naujiems sumanymams.

Vandenis

Šiandien užsimezgusios pažintys gali suteikti daug džiaugsmo, o kartu ir naudos. Diena palanki prekybai, komercinei veiklai, reklamai, įvairiems komunikaciniams reikalams ir viskam tam, kas sutvarkoma telefonu, internetu.

Žuvys

Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad išvengtumėte nemalonumų. Pravartu pasidžiaugti gamta arba pagal savo skonį bei pageidavimą susitvarkyti ūkį, namus, eksperimentuoti virtuvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų