REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykių pradžioje seksas yra tiesiog nuostabus. Viskas nauja, jaudina, tačiau po kurio laiko situacija pasikeičia. Nors tai viena rimčiausių santykių bėdų, ji yra dažnesnė, nei jūs galvojate.

Santykių pradžioje seksas yra tiesiog nuostabus. Viskas nauja, jaudina, tačiau po kurio laiko situacija pasikeičia. Nors tai viena rimčiausių santykių bėdų, ji yra dažnesnė, nei jūs galvojate.

REKLAMA

Daugelis moterų nemėgsta apie tai kalbėti. Galbūt todėl, kad jaučia gėdą arba mano, jog su jomis kažkas negerai. Nereikėtų kaltinti savęs, nes prie santykių kūrimo ir jų vystymo vienodai prisidėti turi abi pusės.

Iš pradžių lytiniai santykiai yra tiesiog puikūs. Žinote, jog jis negali sulaukti, kada galės jus paliesti, nuplėšti drabužius ir įsiversti į lovą, tačiau laikui bėgant, viskas keičiasi. Atsiranda rūpesčiai, reikia prižiūrėti vaikus ir namus, o dar tas daug jėgų reikalaujantis darbas.

Kada paskutinį kartą kartu linksminotės? Linksmybės ir juokas, smagios akimirkos ir prisiminimų kūrimas yra visų santykių klijai. Būtent tai padeda ištverti visas užklupusias negandas, išspręsti atsiradusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame 6 patarimus, ką daryti, jei jūsų vyras jums nebesimpatizuoja, nebejaučia aistros. Kaip santykiuose vėl įžiebti tą liepsnelę?

1. Išbandykite kažką naujo

Laikas žengti iš komforto zonos ir pabėgti nuo kasdieninės rutinos. Judu galėtumėte pranešti savo darbovietėms, jog dėl prastos savijautos dieną praleisite namuose ar susiruošti į paskutinės minutės savaitgalinę išvyką, apsilankyti naujame egzotinius patiekalus ruošiančiame restorane.

REKLAMA

Būkite spontaniški ir nebijokite leistis į įvairius nuotykius. Tai padės susigrąžinti tą santykių pradžioje buvusį jaudulį.

2. Kartu žaiskite „Twister“

Suaugusiems lengva pamiršti visus vaikystės žaidimus, tačiau toks laisvalaikio praleidimo būdas kiekvienam yra be galo svarbus.

Žaisdami tokį žaidimą kaip „Twister“ (galite likti su drabužiais), neišvengsite prisilietimų, kurie kiekvieniems santykiams yra lyg pamatas. Kuo daugiau liečiatės, tuo geriau jums abiem. Kai kitą kartą sutiksite jį virtuvėje, be jokios priežasties prisiglauskite prie vyro nugaros.

REKLAMA
REKLAMA

3. Kalbėkitės, kalbėkitės, kalbėkitės

Nors atrodo paprasta, tačiau daugelis porų pamiršta tai daryti. Kadangi ir taip kalbate apie kasdienius dalykus, buitį bei vaikus, čia omenyje turima gerą ir gilų pokalbį su partneriu jums įdomiomis temomis.

Vienas jūsų turi būti kalbėtojas, kitas – geras klausytojas, o vėliau šiais vaidmenimis privaloma apsikeisti. Klausydamiesi užjauskite, supraskite. Juk svarbu žinoti, kas vyksta jums artimo žmogaus viduje. Tokia veikla derėtų užsiimti kasdien.

4. Nepamirškite dirbti

Gyvename visuomenėje, kurioje įprasta manyti, jog po santuokos gyvenimas tampa paprastesnis, viskas atsistoja į savas vėžias. Jei turėjote ilgalaikius santykius arba jau kurį laiką gyvenate susituokę, puikiai žinote, kad tai grynų gryniausias melas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Santykiai nėra lyg mokslas apie raketas, tačiau kuriant juos reikia nepamiršti dirbti. Nebijokite pasiteirauti partnerio apie jam ramybės neduodančius klausimus, leiskite suprasti, kaip jaučiatės, išklausykite mylimojo idėjas, pasiūlymus.

Šie maži pokyčiai taps išties svarbiais kertiniais santykių akmenimis, o sunkus darbas, kaip žinoma, atsiperka su kaupu.

5. Nustokite kaltinti

Kai kuriate santykius, reikia pamiršti įvardį „aš“ ir pradėt galvoti apie „mes“, pradėti priiminėti kompromisus. Jei to nedarote, sukuriate „aš laimėjau, mes pralaimėjome“ scenarijų, kurio pabaigoje visi lieka įskaudinti.

Šioje vietoje atsiperka kalbėjimas ir bendravimas. Išmokite suprasti partnerį, jo norus, būkite kantri.

REKLAMA

6. Tikėkite, jog esate seksuali

Kai vyras jūsų nebepastebi, jam atrodote nebeįdomi, tai gali labai pakenkti jūsų savivertei. Pradėkite nuo žvilgsnio į veidrodį ir pasakykite sau, kad esate seksuali moteris, o po to skirkite laiko sau.

Atsipalaiduokite putų vonioje, įsigykite brangų blakstienų tušą, apsirenkite tą seksualią juodą suknelę ar atsinaujinkite apatinio trikotažo stalčių. Kurį laiką pagyvenus santuokoje, labai lengva pamiršti pasirūpinti savimi, o tai gali priversti jūsų vyrą pamiršti, kokia iš tiesų esate karšta ir aistringa moteris.

Seksas – vienas reikšmingiausių dalykų santykiuose. Geras seksas prasideda nuo geros draugystės. Juk nenorite jausti, kad partneris stengiasi jus pakeisti.

Dažnai santuokinio gyvenimo problemos atsiskleidžia lovoje. Pasiteiraukite vyro, kas jam neduoda ramybės, o sužinojusi priežastį, nepradėkite gintis, tačiau apie viską atvirai pasikalbėkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų