REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei reikia draugiškos pagalbos, iki pavakarės kreipkitės į bičiulį. Nepersidirbkite ir nepradėkite naujų darbų. Verčiau pagalvokite, ar nesate kam nors skolingi. Vakaras nekoks: galimos negeistinos, netikėtos permainos ir darbe, ir šeimoje. Būkite lankstesni, pakantesni.

Tauras

Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, patarimo, gauto ryte. Vakare gali iškilti sena problema, atsinaujinti slaptas ar tiesiog užmirštas reikalas, kurį teks greitai spręsti.

Dvyniai

Sėkmingas metas, pakovokite už savo principus. Pirmą dienos pusę vertėtų su vadovu aptarti jūsų ateities, uždarbio perspektyvas. Vakarą skirkite išmintinai antrajai pusei.

Vėžys

Iki pavakarės tiktų tvarkyti skubius finansinius reikalus. Vėliau venkite finansinių įsipareigojimų, nepirkite brangių daiktų: nusivilsite, patirsite nuostolių. Būkite santūresni bendraudami su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei jums reikia atsako, šiandien jį tikrai išgirsite. Galimi smagūs susitikimai, intriguojančios pažintys, naudingi pasiūlymai, juos verta priimti.

REKLAMA

Mergelė

Saugiausiai jausitės savo namuose. Gal galite vieną dieną niekur neiti? Jei neišvengiamai turėsite dirbti, nesiimkite nieko atsakingo, o atliktus darbus atidžiau tikrinkite.

Svarstyklės

Galite susižavėti kokia nors avantiūra ir jei ryte ką nors spėsite atlikti, tai pavyks. Vakare netiks rizikuoti. Nors tai jūsų meilės metas, nepatartina veltis į romantiškas intrigas.

Skorpionas

Rytas geras, bet vakare... Viskas prasidės nuo netikusios smulkmenos: ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir jūsų nuotaika gali sugesti. Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad lemtingai nesuklystumėte dirbdami, vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gerai apgalvotiems susitarimams, susitikimams, deryboms tinkamas metas, bet stenkitės mažiau kritikuoti, niekuo nesipiktinti, ypač vakare. Venkite susižavėti, idealizuoti: šiandien sunkiai suvoksite, kas gerai, kas blogai, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atspindį.

Ožiaragis

Diena įtempta. Svarbius reikalus tvarkykite tik tada, jei gera nuotaika. Kad būtų lengviau nusiraminti, stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, nesuprasti.

Vandenis

Iki pavakarės sėkmingas metas, tad svarbiausius susitikimus planuokite iki to laiko. Vėliau kiek problemiškas metas: būsite linkę klysti, ypač vertindami savo finansines perspektyvas ar kitų žmonių elgesį.

Žuvys

Kas per daug, tas nesveika, tad nepersistenkite siekdami tobulumo. Likite atidūs: šios dienos klaidos pakenks jūsų karjerai. Venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms, neleiskite pasinaudoti jūsų ambicingumu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų