• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Žėrinčios vestuvės: Viktorios Swarovski suknelė kainavo milžinišką sumą (nuotr. instagram, Vida Press)

Praeitą savaitę ji sumainė aukso žiedus su nekilnojamojo turto magnatu, tačiau ties tuo viskas nesibaigė ir turtinga brangakmenių paveldėtoja Victoria Swarovski (23) su vyru Werneriu Murzu medaus kopinėti išvyko į saulėtąjį San Tropezą.

48

Praeitą savaitę ji sumainė aukso žiedus su nekilnojamojo turto magnatu, tačiau ties tuo viskas nesibaigė ir turtinga brangakmenių paveldėtoja Victoria Swarovski (23) su vyru Werneriu Murzu medaus kopinėti išvyko į saulėtąjį San Tropezą.

REKLAMA

Prancūzijos Rivjeroje esančiame kurorte ant jachtos denio besimėgaudama saulės spinduliais, dainininkė, dėvinti tropiniais raštais margintą bikinį atrodė išties laiminga.

Žymi Austrijos atlikėja, prieš aistringai apkabindama savo vyrą, su kuriuo draugavo net 7 metus, atsigaivino jūroje. Net „Instagram“ socialiniame tinkle mergina apibūdino save kaip pačią laimingiausią moterį.

„Savo gyvenimo meilei tariau „taip“, - sakė Victoria. Šią įpatingą dieną ji dėvėjo net 46 kg sveriančią, specialiai jai Dubajuje gyvenančio dizainerio Michaelo Cinco kurtą suknią. Drabužių kūrėjo klientai – patys garsiausi pramogų pasaulio asmenys, tarp kurių ir dainininkės Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna bei Lady Gaga.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad šio įspūdingo drabužio vertė – 795 tūkst. eurų. Jį puošia daugiau nei 500 tūkst. „Swarovski“ kristalų ir lazeriu pjaustytos gėlės, o nuometo ilgis siekė 8 metrus. Victoria išsirinko „Jimmy Cho“ aukštakulnius, puikiai užbaigiančius visą derinį.

REKLAMA

2010-iais metais susipažinusi pora, įžadus davė San Giusto katedroje. Ceremoniją stebėjo 250 artimiausių draugų ir šeimos narių. Po Italijos saule vykstanti puota truko 3 dienas ir kiekvieną kartą Victoria pasirodydavo vis su nauja suknele.

Prabanga tviskantį savaitgalį jaunavedžiai pradėjo „makaronų ir meilės“ sutikimo vakariene „The Piazetta“ restorane, esančiame „Falisia Resort and Spa“ kurorte, o šventę užbaigė šeštadienio rytą visus svečius pakviesdami išlydėjimo pusryčiais.

Austrijos mieste Insbruke gimusią Victorią, kuri išgarsėjo atlikusi teminę dainą iš filmo Narnijos kronikos: aušros užkariautojo kelionė“ ir nugalėjusi Vokietijos konkursą „Šok su žvaigžde 2017“, prie altoriaus lydėjo jos tėtis Paulas Swarovskis, kartu su dar keliais šimtais savo giminaičių dirbantis šeimos kristalų įmonėje.

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių puota vyko „Falisia in Portopiccolo“ viešbutyje, esančiame daugiau nei už 20 km nuo bažnyčios. Pusryčiais svečiai mėgavosi „Max‘s“ restorane, apsuptame širdies formos krūmais.

Šventės vieta, žinoma, buvo dekoruota tūkstančiais „Swarovski“ kristalų, o jų išdėstymu ir visu renginiu rūpinosi Sabine Konigsberger.

Gegužės mėnesį susižadėję Victoria ir Werneris, pertraukėlių nuo šokių metu pjaustė įspūdingai atrodantį penkių aukštų tortą ir stebėjo ryškiaspalvį fejerverkų šou.

Nuotakos mama Alexandra dirba žurnaliste, o tėtis valdo šeimos verslą. Svečių sąraše taip pat buvo merginos teta Fiona Swarovski ir jos sūnus Nicolas Pacifico Griffini, nekilnojamojo turto magnatas ir „Karstadt“ savininkas Rene Banko kartu su žmona Nathalie, industrijos milijonierius Peteris Konigas, statybų įmonės savininkas Claudio de Eccher ir žmona Laura.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiti įsimintini šventėje dalyvavę asmenys – Saudo Arabijos verslininkas Ahmedas Ashamawi, Miunchene gyvenantis investuotojas Zaferas Sanlikas ir jo žmona Anja, televizijos laidų vedėja ir modelis Sylvie Meis ir sužadėtinis Chabelas Aoudas bei modelis Barbara Meier su vaikinu ir investuotoju į nekilnojamąjį turtą Clemensu Hallmannu.

Taip pat sunku buvo pamiršti tarp svečių įsimaišiusius modelį Sarah Brandtner bei reperį Kay One.

Vakarėlyje vyravo raudona ir balta spalvos. Victoria puotoje dalyvavo apsivilkusi Michaelo Cinco raudoną ir kristalais puoštą ilgą suknią. Savo „Instagram“ paskyroje dizaineris pasidalino vaizdo įrašu, kuriame pritrenkiančiai atrodanti moteris demonstruoją šį drabužį.

REKLAMA

Michaelas Cinco yra vienas geidžiamiausių Vidurio Rytų dizainerių ir savo kūriniais puošia tokias asmenybes kaip Mariah Carey ir Jennifer Lopez.

Šiuo metu jaunavedžiai mėgaujasi medaus mėnesiu Prancūzijoje. Savo 132 tūkst. sekėjų Victoria nepalieka nežinioje ir nuolat informuoja, ką veikia, bei dalinasi akimirkomis iš apsipirkinėjimų „Dior“ parduotuvėse bei poilsio jachtoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų