REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusiame sezone Kėdainių „Nevėžis“ liko už Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų borto. Pasirodymą ir ateitis planus tv3.lt vardijo klubo direktorė Ingrida Marijošienė.

Praėjusiame sezone Kėdainių „Nevėžis“ liko už Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų borto. Pasirodymą ir ateitis planus tv3.lt vardijo klubo direktorė Ingrida Marijošienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Direktore, Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) likote devinti. Gerai ar blogai?

– Gerai? Kam gerai devinta vieta? Ne, nėra gerai, nes mūsų tikslas buvo aštunta. Tokie tiek LKL, tiek Karaliaus Mindaugo taurės turnyre. Siekiai liko neįgyvendinti. Taigi sakyti, kad pasirodymas geras – negalima. Tačiau teigti, jog buvo blogas – taip pat.

REKLAMA

Treneris pripažino savo klaidą komplektacijoje. Jis tikėjosi išsiversti su 10 žaidėjų. Realiai jų buvo aštuoni. Taip atsitiko, kad vienu momentu visi keturi legionieriai negalėjo žaisti dėl traumų. Taigi trenerio planas nepasiteisino.

Dar vienas dalykas – finansai, kurie riboja „Nevėžį“. Laukia dar metai, kai turime išmokėti skolas. Praėjusio sezono viduryje visos kitos komandos stiprinosi, mes to padaryti negalėjome.

Taigi devintai vietai yra objektyvių priežasčių.

Šiuo metu turime tris galiojančias sutartis – su Antanu Bertašiumi, Vaidotu Volkumi ir Jermaine’u Love’u.

REKLAMA
REKLAMA

Plečiasi kubo administracija. Naujasis projektų vadovas – Mindaugas Juzėnas, sporto direktorius – Vytautas Buzas.

Prasideda komandos komplektacija. Vyksta derybos su kai kuriais krepšininkais. Tikimės geresnio sezono, keliame sau aukštesnius tikslus ir labai rimtai svarstome apie dalyvavimą FIBA Europos turnyre.

– Kokia šiuo metu klubą slegianti skolų našta?

– Skolų išmokėjimui buvo skirti treji metai. Taigi liko trečdalis.

– O sumos įvardyti nenorite?

– Tai nėra jokia paslaptis. Paprasčiausiai šiuo metu nesu kabinete. Suma nėra įspūdingai didelė, palyginus su tuo, ką radau, kai atėjau į klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Minėjote, kad vyksta derybos su krepšininkais. Galbūt kai kurios yra pažengusios?

– Manau, kol nepasirašytos sutartys, niekas paslapčių neišduoda. Lygiai taip pat, kaip ir potencialių rėmėjų, kol nėra sukirsta rankomis.

Galiu pasakyti tiek, kad tikrai nebedarysime tos klaidos ir nesistengsime išsiversti su mažai krepšininkų. Norime lygiaverčio atsarginių žaidėjų suolo. Ir tikimės geresnio rezultato.

– Sakėte, jog treneris pripažino savo klaidą. Ar esate patenkinti Pauliaus Juodžio darbu?

– Jeigu pasilikome, nesame nepatenkinti.

– Treneris liko?

– Taip, su juo iš karto buvo pasirašyta kelerių metų sutartis. Mes juo tikime, pasitikime ir manome, kad treneris gali daugiau.

– Keleri metai tai kiek?

– Sutartis du plius vienas.

– Treneris turės pliusą?

– Ne, klubas turės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų