• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vežėjai, kurių vilkikai šiuo metu yra arba artimiausiu metu bus Italijoje, turėtų pasirūpinti, kad šie nepritrūktų degalų, nes dėl kuro kolonėlių darbuotojų streiko artimiausiomis dienomis gali nepavykti nusipirkti kuro.

REKLAMA
REKLAMA

Kuro kolonėlių darbuotojų streikas prasidėjo vakar ir daugelyje degalinių nusidriekė automobilių eilės. Darbuotojai ir degalinių savininkai reikalauja vyriausybę ir naftos kompanijas atkreipti dėmesį į pastoviai kylančias kuro kainas, dėl ko perpardavinėtojų verslas tampa nuostolingas ir ateityje įmanomas darbuotojų atleidimas.

REKLAMA

Streikai planuojami iki penktadienio 7:00 val. Kai kurios degalinės streikus planuoja pabaigti šiek tiek anksčiau. Planuojama ir kitokių streiko formų, kurios gali būti panaudotos tarp Kalėdų ir Naujųjų metų.

Derybos tarp naftos produktų gamintojų ir perpardavinėtojų kol kas bevaisės ir tikėtina, kad kuro pardavimo sutrikimai Italijoje šiais metais gali užsitęsti. Planuojam mėnesio pabaigoje nepriimti atsiskaitymų bankinėmis kortelėmis. Degalinių atstovai teigia, kad bankai taip pat sau pasiima nepamatuotą dalį mokesčių už atsiskaitymus kortelėmis ir taip apsunkina jų padėtį.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų