REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turėjo šansą, tačiau nesutiko tapti antrąja graiko žmona, sugundė, o vėliau paliko beprotiškai ją mylėjusį italą, išbandė kelių egiptiečių meilę, atėmė nekaltybę gerokai jaunesniam arabui, tačiau tekėti norėtų... už lietuvio! Tokia neeiline patirtimi meilės srityje gali pasigirti LNK pažinčių laidos “Būk mano meile" nuotaka – Valė! Ugninga viliokė slepia savo amžių, tačiau ne moteriškąsias grožybes, o ir kam slėptis – geriau pasilepinti nudistų pirtyje!

REKLAMA
REKLAMA

Nors laidoje Valė atvirai pasakoja apie skirtingų tautybių vyrų ypatumus ir žada būti itin gera šeimininke ir žmona, gyvenimo meilės į studiją atvykęs ieškoti pedantiškasis dviračių verslo savininkas iš Kauno jau po kelių pažinties akimirkų įsivelia į konfliktą su žaviąja plepute! Tokio aštraus ginčo ir žiežirbų tarp vyro ir moters “Būk mano meile" laidos vedėjai - aktorė Inga Norkutė, būrėja is astrologė Vaiva Budraitytė ir subtilių pokštų nevengiantis porų konsultantas Vytenis Pauliukaitis - studijoje dar nebuvo matę!

Kaip vadovauti ir nurodinėti įpratęs jaunikis Ramūnas bandys nustelbti fatališkąją Valę ir ką tokia moteris atsakys vyrui, savo kojines bei apatinius lankstančiam tarsi parduotuvėje, pamatysite jau šį antradienį 17:40 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų