REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Tinklaraštininkė Mūza su vyru Ryčiu (nuotr. Fotodiena.lt)

Rugpjūčio mėnesio pradžioje tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma „Mūzos“ pseudonimu, paskelbė puikią žinią – kartu su vyru Ryčiu ji laukia šeimos pagausėjimo.

15

Rugpjūčio mėnesio pradžioje tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma „Mūzos“ pseudonimu, paskelbė puikią žinią – kartu su vyru Ryčiu ji laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Šiandien žinoma tinklaraštininkė su sekėjais pasidalijo ir kita su tuo susijusia žinia – atskleidė vaikelio lytį.

Kaip socialiniuose tinkluose rašė Mūza, ji ir jos mylimasis Rytis laukiasi dukrelės. „TAIP! Mes turėsime mergaitę! Vis dar negaliu patikėti, kad gyvenimas nusprendė apdovanoti mus tuo jausmu ir sužinosime, ką reiškia auginti dukrytę. Džiaugsmas begalinis!“ – po vaizdo įrašu su balionais rašė ji.

Žinoma moteris augina sūnelį ir iš kitos santuokos – jis žinią, kad mama laukiasi, taip pat sutiko be galo pakiliai. „Ilgą laiką man aiškino, kad kažkas burbuliuoja mano pilve ir turėčiau pasirodyti daktarui, mat būna ir kirmeliukų (juokiasi). Vos sužinojęs, kas pilvuke gyvena, apskambino visus pažįstamus ir papasakojo, kad turės sesę!!! Apie tai numanėme, tad teko ilgėliau pasidžiaugti tyliai“, – pridėjo tinklaraštininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad moteris jau anksčiau buvo užsiminusi, kad abu su vyru tyliai pasvajoja, kad laukiasi mergaitės. „Berniuką turime, norime mergaitės. Daktarai kol kas yra dviprasmiškos nuomonės“, – rugpjūčio pradžioje sakė ji.

REKLAMA

Mūzos sekėjai jau ne kartą galėjo įsitikinti, kad ji – itin elegantiška moteris, mėgstanti įvairius kostiumėlius, sukneles bei aukštakulnius. Paklausus, ar dėl nėštumo jos įvaizdis pasikeitė, žinoma moteris džiaugėsi, kad kol kas to atsisakyti netenka. „Kol kas nieko nekeičiau, turiu ir platesnių suknelių, tad aukštakulnius galima nešioti ir prie jų“, – sakė ji.

Karantinas daugeliui porų tapo tikru santykių išbandymu, vis dėlto Gražina ir Rytis teigia to nepatyrę. Priešingai – pora tik žengė dar vieną žingsnį savo santykiuose ir taps tėvais.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų santykiai visuomet buvo ir yra vienodi. Mes nebanguojame, pas mus tai neegzistuoja. Dažnai pasijuokiame, kad esame pamiršę, ką reiškia pyktis arba pykti. Mūsų giliu įsitikinimu, gražių santykių paslaptis yra ta, kad žmonės turi tikti vienas kitam, turėti vienodas vertybes, požiūrį ar pomėgius. Mūsų manymu, pliusas minuso nepapildo. Kuo daugiau skirtumų, tuo labiau skirsis ir nuomonės. Mes esame labai panašūs, įdomūs vienas kitam, kartu mums nebūna nuobodu“, – sakė Gražina.

Vėliau ji pridėjo, kad specialiai ugnelės santykiuose jiems kurstyti dar nė nereikia, mat ji ir taip dega stipria liepsna: „Kitoms poroms patarčiau dažniau išvykti kur nors dviese, keisti aplinką, linksmintis, džiaugtis ir daug kalbėtis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip jau sutapo, kad per karantiną apie savo nėštumą pranešė ir „Šokoladas sielai“ kūrėja Rūta Banionytė. Kaip pasakojo Mūza, jos abi dabar turi netgi dar daugiau bendrų temų. 

„Ji – labai išmintinga moteris, turi daug patirties, tad ji man yra ir atrama, ir patarėja, ir daktarė, ir mano baimių ar abejonių sklaidytoja. Rūta turi ypatingą energetiką. Mes nesame tos draugės, kur kasdien pliurpia valandomis telefonu arba bėga kavutės, tačiau dažnai pabendraujame asmeniniais bei darbiniais klausimais, palaikome viena kitą sunkesniu momentu“, – pokalbį baigė Gražina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų