REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Ilgiausių kojų savininkė pasaulyje Rentsenkhorloo Budo prikausto praeivių žvilgsnius (nuotr. Instagram)

Ši JAV gyvenanti mergina, iš tikrųjų kilusi iš Mongolijos, Rentsenkhorloo Budo, išėjusi į gatvę atsiduria visų žmonių dėmesio centre.

10

Ši JAV gyvenanti mergina, iš tikrųjų kilusi iš Mongolijos, Rentsenkhorloo Budo, išėjusi į gatvę atsiduria visų žmonių dėmesio centre.

REKLAMA

 Ir viskas dėl to, kad jos ūgis siekia 210 cm, o kojų ilgis yra 144,5 cm, todėl ji atsiduria tarp moterų, turinčių ilgiausias pasaulio kojas. Jos gyvenimo pradžia dėl to buvo pakankamai sunki, tačiau pagaliau moteris sugebėjo priimti savo natūralų grožį ir jį puoselėti.

„Geri dalykai yra „didelėse“ pakuotėse“, – apie save juokauja moteris. Būdama 29 metų Renny gali pasigirti ilgiausiomis kojomis pasaulyje.

Atrodo, kad tinkamų kelnių ar sijono radimas jai yra gana nemažas iššūkis.

Šiuo metu Rentsenkhorloo gyvena Čikagoje, JAV, tačiau yra kilęs iš Mongolijos. Renny vaikystėje gana gerai suvokė savo ūgį. Ji nebuvo patenkinta savo išvaizda, tačiau šį jausmą galiausiai pakeitė pasitikėjimas savimi, rašo brightside.me.

Šiandien mergina priima savo grožį ir drąsiai avi aukštakulnius. „Kodėl bandyti pritapti, kai gimėte, kad išsiskirtumėte“ – tai gali būti Renny gyvenimo šūkis.

REKLAMA
REKLAMA

Renny paveldėjo „aukštus“ genus iš savo tėvų: jos tėvas yra 208 cm, o mama – 185 cm. Ji sako, kad toks ūgis atneša ir trūkumų, ir privalumų. Jai ne tik sunku apsipirkti, bet mergina dažnai daužo galvą į žemų durų, tačiau ji gali pasiekti daiktus esančius aukščiausiose lentynose.

REKLAMA

„Aš myliu savo ilgas kojas ir manau, kad jos padaro mane gražesnę“, – sako Rentsenkhorloo.

Šiuo metu Jekaterinai Lisinai iš Rusijos priklauso ilgiausių kojų pasaulyje Gineso rekordas. Tiek jos, tiek Renny kojos yra beveik vienodo ilgio, bet Renny kojos yra šiek tiek ilgesnės ir moteris iš tikrųjų tampa ilgiausių pasaulio kojų savininke. Tačiau moteris kol kas nesikreipė dėl Gineso rekordo pagerinimo, tad rekordas vis dar priklauso rusei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų