REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Vasario 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Vasario 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Aktyviai bendrausite su priešinga lytimi arba su vaikais. Domins protiniai žaidimai, kūrybiniai konkursai. Neplanuotai galite kažką nusipirkti namų ūkiui. Regis, tai nustebins kai kuriuos šeimos narius.

Tauras

Kūrybine prasme tai turėtų būti naudinga, rezultatyvi diena. Tačiau rūpesčių gali sukelti ūkiniai reikalai, neišspręsti praktiniai klausimai. Galite sulaukti netikėtumų iš jums neabejingo asmens arba vaikų.

Dvyniai

Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių su jums svarbiu žmogumi. Jeigu labai pasistengsite arba pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti palankų susitarimą jums aktualiu klausimu.

Vėžys

Kils naujų idėjų, susijusių su investicijų galimybėmis, bendradarbiavimu. Pasisaugokite tų, kas gali jums pakenkti: jie dabar nesnaudžia, nors ir yra užsimaskavę. Gali įvykti tai, ko visiškai nesitikite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimos pažintys ir susitikimai, kurie praturtins jus intelektualiai arba dvasiškai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, karjera, tam tikra prasme turėtų realizuotis, bet kliūčių pasitaikys. Nenuleiskite rankų.

REKLAMA

Mergelė

Galimi nelengvi pokalbiai su kolegomis, pareigūnais, įvairiais kontrolieriais. Jie, arba jūs, būsite dalykiški, griežti, reikalaujantys atsakingumo, disciplinos. Vakare susilaikykite nuo ginčų su gyvenimo partneriu.

Svarstyklės

Pasireikš didesnis smalsumas, žinių troškimas. Gali išsiplėsti draugų, pažįstamų ratas. Arba tiesiog sutiksite žmogų, kuris turi kuo jus nustebinti.

Skorpionas

Galvosite ir kalbėsite apie susipainiojusį, neaiškų reikalą. Jūsų suvokimas gali būti itin subjektyvus. Tačiau meilės reikaluose jums seksis, ypač jei išvengsite svetimų akių, viešumo. Nepiktnaudžiaukite vaistais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Seksis bendrauti, pasireikšti kūrybiškai ir intelektualiai. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą, vertingą pasiūlymą. Iš esmės jums viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas bei žodžius.

Ožiaragis

Palankus metas asmeninei iniciatyvai, nuosavybės ir verslo reikalams. Sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, labiau įsitvirtinti darbe.

Vandenis

Rytą teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti planuotus darbus. O jų išties netrūks. Panašu, kad bus priimti rimti sprendimai. Arba tikėtina reikšminga informacija. Jeigu ja pasinaudosite, galite šiek tiek praturtėti.

Žuvys

Regis, rūpinsitės ūkiniais ir techniniais reikalais, tam panaudosite įgytas žinias, eksperimentuosite ar pan. Vakaras gali būti nervingesnis, aplinkiniai nebe tokie geranoriški. Dėl nieko nedramatizuokite.  

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų