REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio horoskopas: net keliems Zodiako ženklams – niūrios prognozės

Spalio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nors gana palankus metas, rizikuoti nederėtų. Venkite avantiūrų tiek reikaluose, tiek meilėje. Patartina netvarkyti atsakingų finansinių reikalų.

Tauras

Būkite atsargūs vairuodami, atidūs darbe: klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vyresniais.

Dvyniai

Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti antrosios pusės ar partnerių spaudimui, nes vėliau gailėsitės.

Vėžys

Įtemptas metas, tad neskubinkite įvykių eigos ir nesielvartaukite dėl galimų nesusipratimų. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos: už „ačiū“ nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami turto reikalus.

Liūtas

Nors ši diena gana palanki, galite nukentėti dėl ambicijų ar per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Jei remsitės jais, o ne savimi, galite pralaimėti kritinę akimirką.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Patartina baigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovo nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi.

REKLAMA

Svarstyklės

Permainingas metas: gali tekti staigiai persiorientuoti ir gelbėti savo garbę. Atidžiai įsiklausykite į draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Svarbesnius reikalus derėtų sutvarkyti iki pavakarės.

Skorpionas

Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų platintojų. Nesiveržkite prie darbų, ką galite, atidėkite porai dienų.

Šaulys

Asmeniniam apsisprendimui geras laikas iki pavakarės. Tai bus ir nebloga proga perimti iniciatyvą. Venkite vakare aiškintis santykius su savo pora.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Darbų per akis, tačiau nesistenkite jų visų atlikti, skubėdami darbo padvigubinsite. Galimos piniginės problemos dėl užsienio partnerių arba antrosios pusės reikalų.

Vandenis

Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite.

Žuvys

Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį. Patartina netvarkyti svarbių profesinių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų