REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Deividas Bastys su šeima

Atlikėjas Deividas Bastys (37 m.) Lietuvos muzikos padangėje jau žinomas daugiau nei 15 metų. 2-ąją vietą projekte „Kelias į žvaigždes 3“ dainomis iškovojęs vyras tikina iki šiol projektą prisimenantis su nostalgija ir dėkoja likimui, kad turėjo galimybę sudalyvauti tokiame amplua.

11

Atlikėjas Deividas Bastys (37 m.) Lietuvos muzikos padangėje jau žinomas daugiau nei 15 metų. 2-ąją vietą projekte „Kelias į žvaigždes 3“ dainomis iškovojęs vyras tikina iki šiol projektą prisimenantis su nostalgija ir dėkoja likimui, kad turėjo galimybę sudalyvauti tokiame amplua.

REKLAMA

16 su puse metų scenoje skaičiuojantis Deividas savo karjerą pramogų pasaulyje pradėjo būdamas vos 20-ies. Tramplinu į muziką jam tapo projektas „Kelias į žvaigždes“, kur jis iškovojo aukštą vietą.

„Keturis mėnesius nuolat būti eteryje yra tikras iššūkis ir nuotykis. Tokių projektų šiomis dienomis nelabai ir yra. Kam muzikinį pagrindą šis projektas davė, tie muzikoje sukasi iki šių dienų ir yra Lietuvoje atpažįstami.

Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad šiame šou dalyvavau. Kiek girdžiu iš kolegų, kai kam šis projektas nebuvo didelis prestižas, bet aš visiškai didžiuojuosi tokia savo galimybe ir iškovota sėkme“, – naujienų portalui tv3.lt teigia vyras. 

REKLAMA
REKLAMA

Stresas, nuolatinis jausmas, kad tave stebi bei greitis – tai keletas dalykų, su kuriais susidūrė bene pirmojo realybės šou Lietuvoje dalyviai. 

REKLAMA

„Kai atsisėdi ir prisimeni projektą, prisiminimai būna tikrai ryškūs. Gyvenime visada būna tokių periodų „be langų“, tarp keturių sienų. Bet pamenu, kad per keturis mėnesius projekte numečiau apie 10 kilogramų.

Buvo nemažai streso, įtampos, situacijų, kad per vieną dainą tekdavo mintinai išmokti dainą, kurią vakare reikėdavo atlikti tiesioginiame eteryje. Buvo įvairiausių iššūkių, bet jie mane užgrūdino ir pavertė atlikėju, kuriuo esu šiandien.

Man dabar scenoje niekas nebaisu – improvizacijos, užgesusi aparatūra, prastas garsas, pamiršti žodžiai. Vis vien kažkaip situaciją išsprendi. Man tai buvo gera mokykla“, – prisimena jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras neslepia, kad išėjus iš realybės šou buvo sunkoka grįžti į įprasto gyvenimo vėžes. Ypač sudėtinga buvo pačiam įsilieti į tikrąjį pramogų pasaulį ir save atrasti kaip atlikėją. 

„Kada tavimi rūpinasi 24 valandas per parą, aplink šokinėja prodiuseriai, stilistai rengia gražiausiais kostiumais ir kai išeini, staiga viskuo turi pradėti rūpintis pats, ištinka lengvas šokas. Buvo sudėtingas laikotarpis, sunku įsivažiuoti į savo darbus.

Reikėjo poros metų, kad suvokčiau, kaip ką daryti ir apgalvočiau viską. Pagrindą man davė prodiuseriai, pagrindinius kūrinius Raigardas Tautkus, paskui ir dirbau su grupe „Pikaso“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskui atsirado nemažai pažinčių, išėjau iš grupės ir pradėjau savo solinę karjerą. Kol kas viskas puikiai, be skandalų, tvarkingai, yra nemažai užsakymų. Džiaugiuosi, kad viskas stabilu“, – pasakojo Deividas.

Atlikėjams vasaros metas dažniausiai būna pats aktyviausias. „Savaitgalių užpildyta tikrai nemažai, visi savaitgaliai – tik derybų klausimas.“

Šeimyninis gyvenimas

Galima sakyti, kad Deivido šeimyninis gyvenimas prasidėjo beveik tuomet, kai jis pradėjo savo muzikinę karjerą. Su žmona Agne, buvusia „Tina dance“ šokėja, jis taip pat susipažino scenoje. Ir, nors ji save realizavo sporto srityje, derindami dvi skirtingas profesijas jiedu nesusiduria su dideliais sunkumais.

REKLAMA

„Auginame du sūnus – 6-erių Ajų ir 10-ies Armandą. Pakaitomis prižiūrime savo vaikus. Ir be auklių kažkaip suspėjame ir pakankamai su jais kartu pabūname. Manau, kad tėvams auginti vaikus yra visai kitaip, negu jiems samdyti aukles. Manau, kad kaip juos išauklėsi, tokius vėliau ir turėsi“, – samprotauja atlikėjas. 

Paklaustas, kokie yra atlikėjo vaikai, vyras neslepia, kad abudu jie rodo polinkį į muziką. 

„Manau, kad abudu jie yra muzikalūs, bet visgi savo laiką daugiau atiduoda sportui, žaidžia krepšinį. Manau, kad jie turiu neblogą pradžią. Jie tikrai labai įsitraukę į sportą, nori bėgti, lėkti ir mėtyti kamuolį į krepšį.

REKLAMA

Visgi mano mažasis automobilyje dainuoja labai daug – žino ir angliškas, ir lietuviškas dainas. Jeigu vestume jį į dainavimo būrelį ar muzikos mokyklą, manau, kad jis tikrai muzikuotų. Tačiau nepastebime jo noro, o per prievartą nieko nesinori daryti“, – apie kiekvieno žmogaus teisę pasirinkti savo kelią kalba žinomas atlikėjas.

„Panašumai tikrai išryškėja – vienas sūnus gal į žmoną panašesnis, kitas daugiau į mane“, – priduria jis. 

Šiemet 11 metų santuokos sukaktį su žmona Agne minėsiantis vyras neslepia, kad tobulų santykių recepto tikrai nėra, tačiau poroje verta žinoti ir vadovautis keliais dalykais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Surasti žmogų, kurio charakteris atitiktų yra tikrai sudėtinga. Manau, kad tvariems santykiams būtina stipriai mylėti ir daug kalbėtis, jei kyla problemų.

Reikia besąlygiškai mylėti, kad galėtum laviruoti per problemas, o jei kažkas nutinka – pasistengti, principų nekelti aukščiau visko. Kol kas sugebama tai padaryti, pykčių tarp mūsų beveik nebūna“, – tikina Deividas.

Pašnekovas tikina manantis, kad nors ir kartais pasitaiko klaidų, su žmona Agne jie yra puikūs tėvai.

„Girdime, ką vaikai sako, su jais pasitariame. Mūsų vaikai – labai protingi. Netgi mūsų mažasis iš anksti skaityti, skaičiuoti išmoko. Džiaugiamės, kad jie tokie auga“, – šypsosi jis.

Neidomus
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų