Išsiilgusiems pikantiško skonio - pats tas
Paruošimas
Geriausiai rinktis naminius pernokusius pomidorus. Juos sutarkuojame bulvine tarka, kad pasidarytų pomidorų tyrė (odeles išmetame). Česnaką susmulkiname peiliu arba spaustuku, krečiame į pomidorų tyrę. Viską užpilame kefyru. Gardiname druska ir pipirais. Valgome su virtomis bulvėmis. Skanaus!
P.S. Jeigu dėsite daugiau pomidorų - sriuba bus rūgštesnė; jeigu dėsite daugiau česnakų - aštresnė. Taigi ragaukite ir pasigaminkite tokią sriubą, kuri jums skaniausia.
Mėgstate gaminti? Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su Balsas.lt skaitytojais? Siųskite receptus rubrikos redaktorei adresu[email protected], ir jie bus paskelbti portale Balsas.lt!