Po saldžia morkų gaidele slepiasi čili aštrumas.

Jums reikės:


  • 1 vnt čili pipiro

  • 100 gr cukraus

  • 0.5 l degtinės

  • 4 vnt morkų


Paruošimas:

Morkas sutarkuoti per burokinę tarką; užpilti cukrumi, degtine; įmesti čili pipirą; labai tiks cinamonas jei tik mėgstate šiam kiekiui kupiną arbatinį šaukštelį galite dėti.

Laikyti kelias paras šiltai tada bent keturias šaltai; tada jau galima skanauti.

Kuo ilgiau laikomas gėrimas tuo skalsiau atsiskleidžia čili.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų