REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Shawn Southwick ir Larry King (nuotr. SCANPIX)

Sausio 23-iąją pasaulį sukrėtė liūdna žinia – sulaukęs 87 metų mirė garsus JAV žurnalistas ir TV veidas Larry Kingas. Ir nors dėl savo profesinių pasiekimų jis neretai buvo garbinamas, tai, kas lietė jo asmeninį gyvenimą, kvepėjo tikrais skandalais.

4

Sausio 23-iąją pasaulį sukrėtė liūdna žinia – sulaukęs 87 metų mirė garsus JAV žurnalistas ir TV veidas Larry Kingas. Ir nors dėl savo profesinių pasiekimų jis neretai buvo garbinamas, tai, kas lietė jo asmeninį gyvenimą, kvepėjo tikrais skandalais.

REKLAMA

Žurnalistas vedė net 8 kartus 7 skirtingas moteris, turi sūnų, kurio nebuvo sutikęs 30 metų ir net dabar, būdamas itin garbaus amžiaus, skyrėsi su žmona. Ir tai – tik kelios detalės iš pašėlusio jo gyvenimo.

Pirmąkart Larry vedė būdamas 19 metų. Tąkart amžiną meilę jis prisiekė savo mokyklos laikų meilei, Fredai Miller. Tiesa, kadangi abiejų tėvai tam paprieštaravo, po metų jų santuoka buvo anuliuota.

1961-asiais Larry vedė ir vėl, šįkart – Annette Kaye. Moteris pagimdė pirmąjį Larry sūnų, kuriam šiuo metu yra 58 metai, o jo vardas – Larry Kingas jaunesnysis. Deja, poros santuoka truko vos keletą mėnesių – jie išsiskyrė tais pačiais metais, kai ir susituokė. Dėl šios priežasties Larry su savo sūnumi nesusipažino iki tol, kol šiam nesuėjo 30 metų, mat moteris berniuką pagimdė tik po skyrybų.

REKLAMA
REKLAMA

Trečioji Larry žmona – „Playboy“ zuikutis Alene Akins. Vyras netgi įsivaikino Alene sūnų. Ir nors poros santuoka truko vos 2 metus, po 4 metų jie ją ir vėl atnaujino – susituokė dar kartą. Tuo metu jie susilaukė dukrelės Chaia. Deja, 2020-aisiais ji mirė. 

REKLAMA

Tiesa, poros santuoka nutrūko ir antrą kartą – šįkart Alene ir Larry kartu iškentė jau kiek ilgiau, net 5 metus.

Pati Alene mirė 2017-aisiais, o Larry jos mirties dieną moterį minėjo tik gražiu žodžiu.

Tiesa, tarp tų dviejų vedybų, kai amžiną meilę prisiekė Alene, vyras buvo sugebėjęs vesti ir ketvirtąją moterį – Mary Francis. Tačiau su ja jis išsiskyrė todėl, kad ir vėl galėtų vesti Alene.

1976-aisiais Larry ir vėl vedė – šįkart nuotaka buvo mokytoja Sharon Lepore. Tačiau su penktąja žmona po 7 metų jiedu taip pat pasuko skirtingais keliais.

REKLAMA
REKLAMA

1989-aisiais Larry vedė verslininkę Julie Alexander, tačiau 1991-aisias jiedu išsiskyrė.

Galiausiai jis susipažino su dainininke, aktore ir TV veidu Shawn Southwick. Pora kartu susilaukė dviejų sūnų – 21 metų  Chance’o ir 20-mečio Connoro. 2010-aisiais jiedu panoro skirtis, tačiau vėliau persigalvojo. 

Deja, 2019 metų rugpjūtį prašymas buvo atnaujintas, tačiau porai iki šiol nepavyko rasti sprendimo, tad oficialiai Shawn iki pat Larry mirties buvo jo žmona. Sunku patikėti, tačiau Larry padavė pareiškimą skirtis su žmona praėjus vos 5 mėnesiams po to, kai jį ištiko širdies smūgis.

Teigiama, kad per mėnesį Larry ir toliau savo žmonai ketina mokėti 27 tūkst. eurų kaip paramą. Tačiau pati Shawn teigia, kad išlaidų yra kur kas daugiau. 20 tūkst. eurų reikalingi jų prabangių namų priežiūrai, beveik 10 tūkst. drabužiams, 3 tūkst. maistui, 3,7 tūkst. nagams, plaukams, sporto klubui ir gyvūnų priežiūrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2009 metais vieno interviu metu Larry pripažino, kad nė vienos savo santuokos nesigaili. 

„Aš nesigailiu nieko. Man patinka būti įsimylėjusiam. Iš tiesų, mylėjau tik 3 moteris. Esamą ir dvi paskutines. Su nieko daugiau nesu gyvenęs. Manau, kad net nesu pas kažką nakvojęs“, – sakė jis.

„Neturiu dėl ko gailėtis. Su tomis moterimis užaugo geri vaikai“, – kiek vėliau pridėjo jis.

L. Kingas turėjo 9 anūkus ir 4 proanūkius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų