REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Sacha Baron Cohen (nuotr. SCANPIX)
9

Skandalingasis Sacha Baron Cohen, žinomas kaip Ali G, Boratas ir Bruno ir toliau stebina pasaulį. Visai neseniai vyras įsiamžino atviroje reklamoje su bikiniu. Tiesa, šį kartą jo grožybes uždengė medicininė veido kaukė.

Paviešintas šmaikštus plakatas kuriame Boratas įamžintas gulintis ant šono, prisidengęs tik vyrišką bikinį simbolizuojančia veido kauke.

Vienas iš populiariausių ir juokingiausių kino personažų grįžta į eterį. Netrukus kino teatruose pasirodys antroji garsiojo filmo „Boratas“ dalis.

Antrojoje dalyje personažas nukeliaus į lapkričio mėnesį JAV vykstančius rinkimus ir pašieps politines aktualijas. Teigiama, kad filmas daug dėmesio skirs Pasaulinei pandemijai ir Donaldo Trampo santykiams su Jeffrey Epsteinu.

Dėl savo pomėgio itin aštriai pašiepti politiką S. B. Coheno kūryba yra itin mėgstama žiūrovų: „Šio aktoriaus traukimo per dantį stilius yra neįtikėtinas.“, „Šokiruojantis, įžūlus, tačiau pačiu laiku Amerikos istorijoje. Neįtikėtina kaip genialiai jis iškelia itin opias ir kontraversiškas temas bei suerzina tuos, kuriems jos rėžiamos tiesiai į akis“; „Coheno sugebėjimas likti neatpažintu yra neįtikėtinas. Pagarba grimo komandai“.

Pirmoji „Borato“ dalis susižėrė nemenką sumą, filmas uždirbo 204 milijonus svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų