REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Ariana Grande (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Ariana Grande jau ne vienerius metus turi savo firminę šukuoseną, kurią atkartoti bando daugybė moterų visame pasaulyje, vis dėlto ir jos pačios išvaizda nuo populiarumo pradžios stipriai pasikeitė.

13

Dainininkė Ariana Grande jau ne vienerius metus turi savo firminę šukuoseną, kurią atkartoti bando daugybė moterų visame pasaulyje, vis dėlto ir jos pačios išvaizda nuo populiarumo pradžios stipriai pasikeitė.

REKLAMA

Kiti netgi tikina, kad ji savo karjeros pradžioje ir dabar atrodo kaip du skirtingi žmonės. 

Anksčiau, kol neatrodo savo firminės šukuosenos, mergina ne tik būdavo matoma garbanotais, bet net ir raudonos spalvos plaukais, ką jau kalbėti apie netikro įdegio nepaliestą baltą odą. 

Grande savo karjerą pradėjo 2008 metais, kai pasirodė miuzikle, o štai nuo 2010-ųjų pasaulis Arianos vardą ėmė girdėti vis dažniau. Mergina suvaidino vaikų kanalo „Nickelodeon“ šou.

Po šio šou sekė dar vienas, kuriame ji vaidino, tačiau vėliau jos karjera pasisuko kita linkme – ji ėmė dainuoti. Tuo pat metu ji ėmė plaukus rištis į ikoniškąją uodegėlę, kurią bandė atkartoti ir gerbėjai. 

REKLAMA
REKLAMA

Jos šukuosea tapo tokiu hitu, kad 2018 metais pasirodžius jos dainos „No Tears Left To Cry“ vaizdo klipui, kuriame ji buvo matoma pakeitusi šukuoseną – jos uodegėlė buvo surišta kur kas žemiau, jos gerbėjai ėmė drebinti internetą, o naujausios jos nuotraukos pasklido visoje žiniasklaidoje. 

REKLAMA

Tik nedaugelis žino tai, kodėl Ariana iš tiesų ėmė rištis plaukus taip aukštai. Pasirodo, kai vaidino vienoje rolėje, jai nuolat reikėjo dažyti plaukus ryškiai raudonai. Nuo to jos plaukai stipriai nukentėjo, tapo nušiurę, dalis net išslinko. Dėl to ji ėmė juos rištis, kad paslėptų nuolatinio dažymo rezultatus.

Tiesa, ne ką mažiau įspūdingas, nei jos šukuosena, yra ir A. Grande talentas. Vis dėlto tikriausiai tik retas žino tai, kad iš tiesų Ariana muzikos profesionaliai niekuomet nesimokė, nepaisant to, kad jos balso diapazonas – itin platus. 

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad pirmajame koncerte Ariana apsilankė tik būdama 18-os. Tąkart ji klausė Katy Perry. Vėliau abi moterys labai susidraugavo, o Katy yra užsiminusi apie tai, kad kartu su Ariana norėtų įrašyti dainą. 

O štai jei jums įdomu, kokia garsenybe Ariana nuolat žavėjosi, tai – seksualusis Justinas Timberlake’as. A. Grande yra juokavusi, kad juo susižavėjo dar būdama 4 metų – tuomet norėjo už jo ištekėti.

Taip pat Ariana yra ne vienintelė garsi savo šeimoje. Jos brolis Frankie taip pat sukasi muzikos pasaulyje. Jis – prodiuseris ir aktorius, taip pat pasirodęs miuzikluose bei realybės šou „Big Brother“. O štai dabar jis plačiai žinomas influenceris.

Daugiau žvaigždės pokyčių – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų