REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Vakaris Žvagulis (M. Bučnio nuotr.)

Vieni įsitikinę, kad gimti žinomoje šeimoje yra tikra palaima, vis dėlto neretai garsių tėvų vaikams tenka susidurti ir su iššūkiais. O štai muzikantų – Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio – šeimoje gimęs Vakaris tėvų pėdomis sekė jau nuo mažų dienų.

20

Vieni įsitikinę, kad gimti žinomoje šeimoje yra tikra palaima, vis dėlto neretai garsių tėvų vaikams tenka susidurti ir su iššūkiais. O štai muzikantų – Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio – šeimoje gimęs Vakaris tėvų pėdomis sekė jau nuo mažų dienų.

REKLAMA

Atvirame interviu Vakaris naujienų portalui tv3.lt papasakojo apie savo darbą su muzika, Londone mestus mokslus ir ką reiškia augti žinomoje šeimoje.

Šiuo metu atlikėjų prodiusavimo ir vadybos kompaniją įkūrinėjantis Vakaris pasakojo, kad muzika lydėjo jį jau nuo vaikystės, mat vis apsiimdavo mokytis groti kokiu nors nauju muzikos instrumentu. „Bet viskas daugiausiai prasidėjo tada, kai man suėjo 12 metų, kai į savo kompiuterį atsisiunčiau programą, su kuria pradėjau mokytis prodiusuoti, kurti muziką“, – pasakojo jis.

Jau nuo 16-os metų vaikinas suprato, kad su muzika ateityje gali sieti savo ateitį, todėl jei anksčiau tai buvo tik pomėgis, būtent tada viskas ėmė keistis. „Tada pradėjau tuo užsiimti pilnai. Tai nebebuvo mano hobis, nėra dabar, ir, manau, kad nebus ir ateityje, nes tai dalykas, kurį geriausiai žinau, moku daryti, ir, kurį, matyt, norėsiu daryti visą gyvenimą“, – kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Vakariui – 21-eri, o jo planuose – įspūdingi siekiai, mat dabar kartu su kolega jie siekia savo svajonės – kuria savo atlikėjų prodiusavimo ir vadybos kompaniją: „Surinkinėju atlikėjus, apsiimu jų vadyba, dainų prodiusavimu ir visais kitais dalykais, būtinais šou bizniui.“

REKLAMA

Tiesa, siekti savo svajonės ir pradėti su tuo susijusius mokslus V. Žvagulis buvo pasiryžęs ir Londone. „Jungtinė Karalystė buvo šalis, į kurią išvažiuoti buvo lengviausia – ten turėjome ir šeimos pažįstamų. Taip pat Jungtinė Karalystė yra viena iš šalių, kur susidaro klausomiausios muzikos topai ir didžioji dalis muzikos prodiuserių dirba ar yra kilę būtent iš ten. Tai buvo pagrindiniai dalykai, dėl kurių pasirinkau Londoną. Tėvams iki tol, kol neįstojau į universitetą, nė nesakiau, kad užsiimu muzika. Kad tai darau pasakiau tik tada, kada įstojau į patį universitetą“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto būtent praėję metai jam tapo lemtingi, mat prieš pat visą pasaulį sukrėtusią pandemiją, vaikinas pradėtus mokslus Londone nusprendė mesti. „Londonas man labai nepatiko – tai buvo viena iš detalių, kuri, galiausiai, mane paskatino iš ten grįžti. Man nepatiko pati šalis – aš ten jaučiausi prastai, nesavas. Lietuvoje man kur kas geriau, tad viską susidėliojau taip, kad grįžčiau čia“, – sakė jis.

Dabar visą savo laiką Vakaris skiria darbui Lietuvoje: „Šiuo metu su kolega Dominyku praleidžiame visą laiką studijoje, realiai – 24 valandas per parą. Mes kuriame savo bendrą atlikėjų prodiusavimo ir vadybos kompaniją, kur turėsime savo atlikėjų – juos, beje, jau išsirinkome. Pradedame dirbti ties jais, o taip pat užsiimame ir kitais žmonėmis. Pavyzdžiui, pas mus atėjo viena atlikėja su prašymu įrašyti jai albumą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir pridera muzikantų šeimoje gimusiam žmogui, Vakariui vieną mėgiamą muzikos stilių išskirti būtų sunku: „Pats klausau labai skirtingos muzikos. Neturiu kažkokių mėgstamų žanrų, aš tikrai klausau visko – nuo 70-ųjų muzikos iki dabartinės, nuo popso iki klasikos.“

O štai vaikino „Facebook“ profilyje galima pastebėti, kad retkarčiais jis pasidalija ir grupės „Jaunuoliai“ kūriniais. Tiesa, kalbėdamas apie šią grupę, jis išlieka paslaptingas – neatskleidžia, koks jo ir grupės ryšys.

„Tai yra slaptas projektas, kuris – tarsi Hario Poterio knygose aprašytas kambarys iki pareikalavimo – kai reikia, jis čia, o kai nereikia – išnyksta“, – su šypsena sakė jis.

REKLAMA

Paklaustas, ar tai, kad jo tėvai – Ž. Žvagulis ir I. Starošaitė – yra žinomi, jam vaikystėje buvo daugiau pliusas, ar minusas, Vakaris pateikia dvi puses.

„Tai yra kaip ir palaima, bet tuo pat metu ir prakeiksmas, ir prakeiksmas – gal net labiau. Daug kur vaikystėje tekdavo nepasisakyti, kas aš toks, tai nuslėpti, kad nebūtų kažkokių pašaipų ar dar kažko. Tačiau aš išmokau su tuo gyventi ir dabar, manau, man tai eina tik į pliusą“, – pokalbį baigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų