REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieni skiriasi besipykdami, o kiti net ir santykiams nutrūkus išlaiko gražius santykius. Vis dėlto tik retiems pavyksta išlaikyti tokį artimą ryšį, kokį iki šiol turi aktoriai Bruce’as Willisas ir Demi Moore.

Vieni skiriasi besipykdami, o kiti net ir santykiams nutrūkus išlaiko gražius santykius. Vis dėlto tik retiems pavyksta išlaikyti tokį artimą ryšį, kokį iki šiol turi aktoriai Bruce’as Willisas ir Demi Moore.

REKLAMA

Net 13 metų santuokoje pragyvenusi pora susilaukė 3 vaikų – Rumer, Scout ir Talullah.

Pora žiedus sumainė 1987-aisiais, vos po 4 mėnesių pažinties, o santykius nutraukti nusprendė 2000 metais. Tačiau net tais metais davęs interviu žiniasklaidai B. Willisas pripažino, kad savo buvusiai žmonai jaučia didelę meilę.

„Vis dar myliu Demi, mes – labai artimi. Mes susilaukėme 3 vaikų, kuriuos auginame kartu, ir manau, kad tebesame tokie artimi, kokie ir buvome. Supratome, kad mus nuolat jungs mūsų vaikai. Mūsų draugystė tęsiasi“, – sakė jis.

Panašiai galvojo ir Demi, savo minties išliejusi knygoje. „Manau, kad Bruce’as iš pradžių galvojo, kad mūsų skyrybas paversiu sunkiomis, kad išliesiu pyktį ir kitas emocijas iš santuokos sutrikdydama jo priėjimą prie vaikų. Tačiau aš to nepadariau, ir to nepadarė jis“, – rašė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai įvertino ir jų vaikai. 2015 metais jų dukra Rumer amerikiečių pokalbių laidoje skyrė gražius žodžius tėvams. „Niekuomet nereikėjo dalinti atostogų ar gimtadienių į dvi dalis. Jie abu stengėsi dalyvauti šeimos šventėse kartu ir išlaikyti mūsų šeimą kaip vienetą“, – sakė ji.

REKLAMA

Vėliau D. Moore yra kalbėjusi apie tai, jog labai didžiuojasi savo ir Bruce’o skyrybomis. „Iš pradžių lengva nebuvo, tačiau pavyko iš santykių patraukti širdį, kuri sukūrė mūsų šeimą. Tai peraugo į kažką naujo, kas mums davė mylinčias dukras ir gerą aplinką abiems tėvams“, – sakė ji.

Demi labai palaikė ir savo buvusio vyro naują santuoką su modeliu Emma Heming, o 2009 metais netgi atėjo į jų vestuves. 

Daugelį nustebino ir tai, kad pora šių metų karantiną praleido drauge, kartu su savo vaikais. Tačiau kartu tai reiškė, kad aktoriaus naujoji žmona ir jų vaikai buvo atskirai. Pasirodo, kad ir naujoji B. Williso žmona turėjo atvykti karantino leisti į senuosius aktoriaus ir D. Moore namus, tačiau dėl incidento, nutikusio dukrelei, atkeliauti nebespėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano tėvai tokie mieli moksliukai iš 90-ųjų maži miestelio, kur nusprendė auginti ir savo vaikus. Šis laikas ganėtinai mielas ir malonus, kadangi tiek laiko galime leisti kartu“, – pasakojo Scout.

Tiesa, viskas B. Williso ir D. Moore santuokoje nebuvo idealu. Trijų dukrų susilaukusi pora dažnai pykdavosi, nesutardavo dėl Demi karjeros. Bruce’as ne kartą viešai pareiškė, kad „nenori būti santuokoje“, todėl 2000-aisiais jie pasirašė skyrybų dokumentus.

Simpatiška aktorė netrukus suviliojo ir kitą Holivudo gražuoliuką – A. Kutcherį, kuris šiuo metu kuria bendrą gyvenimą su aktore Mila Kunis. 15 metų jaunesnis vyras savo ateitį 8-erius metus kūrė kartu su Demi, tačiau pora pasuko skirtingais keliais ne pačiu gražiausiu būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Demi ir Ashtono santykiai daugeliui nuo pat pradžių kėlė įtarimų, o aktorė buvo prasitarusi, kad jaunesnis mylimasis jai leido pasijusti ir vėl jauna. Visgi poros santykių idilę sugriovė nepavykęs nėštumas – kūdikio besilaukusi Demi šeštajame nėštumo mėnesyje patyrė persileidimą.

Kiek vėliau Demi įniko į alkoholį ir vaistus, todėl Ashtonas nusprendė sukti kitu keliu. Visgi pati ji tvirtino, kad ją mylimasis išdavė su kita moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų