REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Ilona Juciūtė-Čibirkienė

Ilona Juciūtė, žinoma kaip Skanus gyvenimas blogo autorė ir „Virtuvės istorijos“ laidos vedėja nusprendė pasikeisti kardinaliai, rašoma pranešime spaudai.

12

Ilona Juciūtė, žinoma kaip Skanus gyvenimas blogo autorė ir „Virtuvės istorijos“ laidos vedėja nusprendė pasikeisti kardinaliai, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Kaip pati Ilona sakė – atėjo pokyčių metas jos gyvenime ir reikia pradėti nuo plaukų.

Ilona seniai svajojo apie ilgus plaukus, tačiau šviesinant juos užsiauginti ilgus buvo praktiškai neįmanoma. Ir netikėtai sudalyvavus plaukų priauginimo studijos Elitera atidaryme - moteris pirmą kart pabandė prisegamą kasą. Prisegama kasa, tai lyg mini šinjonas, rišamas ant natūralių plaukų kasos, siekiant sukurti didesnę plaukų apimtį, ilgį. „Man taip patiko ilgi plaukai, kad nebesinorėjo po renginio jų nusiimti“ įspūdžiais dalinosi Ilona. Taigi, nė nedvejodama supratau, kad reikia bandyti. „Kada jei ne dabar?“ – juokėsi moteris.

„Nemeluosiu, atėjusi jaučiausi nejaukiai. Iš kart išsiklausinėjau kada anksčiausiai galima nuimti. Tiesa, labai nuogastavau, kad nepavyks parinkti tinkamo atspalvio, tačiau pergyvenau be reikalo. Kreipiausi į šios srities profesionalus ir viską atliko labai kruopščiai, įvertino mano poreikius, spalvą atrinko idealiai“.

Moteris buvo tokia patenkinta pokyčiais, kad kaip pati sakė - nuo šypsenos net skaudėjo žandus: „Aš negaliu atsidžiaugti. Jau sugalvojau visą galybę šukuosenų kurias galėsiu daryti su ilgesniais plaukais. Kiekvienai dienai po šukuoseną! O kas svarbiausia - nejaučiu jokio diskomforto! Feisbuke jau mirga nuo draugų žinučių – kaip man tinka“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienos populiariausių tarp Lietuvos garsenybių priauginimo studijos „Elitera“ įkūrėja Gintarė Eimantaitė pakomentavo: „moterys dažnai pergyvena, kad plaukų priauginimas matysis. Iš ties galima pamatyti daug neigiamų pavyzdžių gatvėse, kai netinkamai parinktas ilgis, atspalvis, ir priauginimas atrodo dirbtinai. Tačiau išsirinkus savo darbą išmanantį meistrą – viskas kitaip. Priauginimas atrodo taip natūraliai, kaip savi plaukai. Labai svarbu komunikuoti su meistru, tartis ir klausytis meistro patarimų. Jei auginama ant itin trumpų plaukų- geriau ilginti nedaug, iki 10-15cm. ir pan.“.

Meistrė pasidžiaugė, kad vis populiarėja natūralesni plaukų priauginimai, plaukų tankimas, kai priauginimas atrodo taip natūraliai, kad net kirpėjos iš tolo nužvelgę- nesupranta, kad plaukai- priauginti. Toks ir turėtų būti kokybiškas plaukų priauginimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų