REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Tinklaraštininkė Mūza su vyru Ryčiu (nuotr. Instagram)

Socialiniuose tinkluose išgarsėjusi tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma kaip „Mūza“, su vyru Ryčiu Gražiu išgyvena gražiausias akimirkas – pora laukia šeimos pagausėjimo.

15

Socialiniuose tinkluose išgarsėjusi tinklaraštininkė Gražina, geriau žinoma kaip „Mūza“, su vyru Ryčiu Gražiu išgyvena gražiausias akimirkas – pora laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Apie tai savaitgalį Gražina pranešė savo socialinių tinklų paskyrose, o žinią patvirtino ir naujienų portalui tv3.lt.

Daugiau nei 3 mėnesius besilaukianti Gražina pasakojo, kad nuo sekėjų nuslėpti nepavyksta nieko, o kadangi aplinkiniai džiugią žinią žinojo jau seniai, pora netrukus apie tai nusprendė pranešti ir socialiniuose tinkluose žinomos Mūzos auditorijai.

„Sekėjos įtarinėja nuo pat vestuvių, tad situacija niekuo ir nepasikeitė, nuolat spėliodavo ir klausdavo“, – prisiminė Gražina, kuri su mylimuoju Ryčiu susituokė praėjusių metų pradžioje.

Mūza augina vieną sūnų iš praėjusių santykių, o Ryčiui šis vaikelis bus pirmasis. „Berniuką turime, norime mergaitės. Daktarai kol kas yra dviprasmiškos nuomonės“, – apie vaikelio lytį sakė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip reagavo jos šeimos vyrai, išgirdę puikias naujienas, Gražina pasakojo, kad labai džiaugėsi abu. „Vyras apsidžiaugė, puolė apsikabinti mane, o aš buvau labai nustebusi, negalėjau patikėti, kad tai nutiko taip greitai“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Ne ką mažiau džiaugėsi ir Mūzos sūnus: „Mes nuolat jam sakydavome, kad ateityje turės brolį arba sesę. Jis tam pilnai pasiruošęs, dažnai klausdavo, kada jau tai įvyks. Na, o kuomet buvome tikri, kad jau laikas pranešti, suruošėme jam siurprizą. Jis visą laiką šypsojosi ir iškart puolė skambinti pranešti visiems apie džiugią naujieną. Sakė, kad tai geriausia pasaulyje žinia.“

Mūzos sekėjai jau ne kartą galėjo įsitikinti, kad ji – itin elegantiška moteris, mėgstanti įvairius kostiumėlius, sukneles bei aukštakulnius. Paklausus, ar dėl nėštumo jos įvaizdis pasikeitė, žinoma moteris džiaugėsi, kad kol kas to atsisakyti netenka. „Kol kas nieko nekeičiau, turiu ir platesnių suknelių, tad aukštakulnius galima nešioti ir prie jų“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Karantinas daugeliui porų tapo tikru santykių išbandymu, vis dėlto Gražina ir Rytis teigia to nepatyrę. Priešingai – pora tik žengė dar vieną žingsnį savo santykiuose ir taps tėvais.

„Mūsų santykiai visuomet buvo ir yra vienodi. Mes nebanguojame, pas mus tai neegzistuoja. Dažnai pasijuokiame, kad esame pamiršę, ką reiškia pyktis arba pykti. Mūsų giliu įsitikinimu, gražių santykių paslaptis yra ta, kad žmonės turi tikti vienas kitam, turėti vienodas vertybes, požiūrį ar pomėgius. Mūsų manymu, pliusas minuso nepapildo. Kuo daugiau skirtumų, tuo labiau skirsis ir nuomonės. Mes esame labai panašūs, įdomūs vienas kitam, kartu mums nebūna nuobodu“, – sakė Gražina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau ji pridėjo, kad specialiai ugnelės santykiuose jiems kurstyti dar nė nereikia, mat ji ir taip dega stipria liepsna: „Kitoms poroms patarčiau dažniau išvykti kur nors dviese, keisti aplinką, linksmintis, džiaugtis ir daug kalbėtis.“

Taip jau sutapo, kad per karantiną apie savo nėštumą pranešė ir „Šokoladas sielai“ kūrėja Rūta Banionytė. Kaip pasakojo Mūza, jos abi dabar turi netgi dar daugiau bendrų temų. 

„Ji – labai išmintinga moteris, turi daug patirties, tad ji man yra ir atrama, ir patarėja, ir daktarė, ir mano baimių ar abejonių sklaidytoja. Rūta turi ypatingą energetiką. Mes nesame tos draugės, kur kasdien pliurpia valandomis telefonu arba bėga kavutės, tačiau dažnai pabendraujame asmeniniais bei darbiniais klausimais, palaikome viena kitą sunkesniu momentu“, – pokalbį baigė Gražina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų