REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Victoria ir Davidas Beckhamai (nuotr. SCANPIX)

Viktorija Beckham atviravo apie porą principų, kurie palaiko tvirtus santykius su vyru jau 21-erius metus.

7

Viktorija Beckham atviravo apie porą principų, kurie palaiko tvirtus santykius su vyru jau 21-erius metus.

REKLAMA

Neseniai jie atnaujino savo įžadus.

2017 m. Viktorija ir Deividas atnaujino savo įžadus pasikeisdami atsidavimo žodžiais slaptoje ceremonijoje savo namuose, kuriuose dalyvavo tik 6 svečiai.

Skirtingai nuo didelės iškilmingos ceremonijos 1999 m., kuri įvyko Airijos pilyje, ši buvo labai paprasta, kaip Davidas pasakojo radijo interviu metu.

Jie  „labai smagiai leidžia laiką kartu“

Viena iš ilgos, sėkmingos santuokos paslapčių, kaip atskleidė Viktorija, buvo ta, kad jie kartu smagiai praleidžia laiką. Viktorija viename interviu prisipažino, kad jei ji būtų tokia pikta, kaip atrodo kai kuriose paparacų nuotraukose, jos vaikai nebūtų tokie laimingi, kokie jie yra, ir ji tikrai nebebūtų ištekėjusi.

Nors jie abu yra labai užimti kelionėmis po pasaulį ir daug laiko praleidžia atskirai   vienas nuo kito, jie vis tiek leidžia laiką kartu. Be to, jie abu skelbia daug nuotraukų, nesvarbu, ar tai romantiškas pasimatymų vakaras, paprastas pasivaikščiojimas, pasivažinėjimas dviračiu, rašoma brightside.me.

REKLAMA
REKLAMA

Į santuoką jie įdėjo „sunkų darbą“.

Naujausiuose interviu Davidas vedybinį gyvenimą apibūdino kaip sunkų darbą, ypač kai santuoka truko daugiau nei 2 dešimtmečius. Jis pridūrė, kad kartais būna sunkių situacijų, pavyzdžiui, keliaujant ir būnant toli vienas nuo kito, tačiau jūs turite priversti tai veikti.

REKLAMA

Panašu, kad Viktorija turi tą pačią nuomonę – ji pasidalijo, kad jie abu iš tiesų sunkiai dirba, palaiko ir rūpinasi vienas kitu, o jiems pasisekė augti kartu.

Jie pripažįsta, kad padarė klaidų.

Prieš porą metų Davidas prisipažino, kad bėgant metams darė klaidų, tačiau tai viena iš dalių, iš kurių susideda santykiai, santuoka ir atsakomybė.

Jie pirmenybę teikia šeimai.

Pora turi 4 vaikus: Brukline (21), Romeo (17), Cruz (15) ir Harper (8). Viktorija pasidalijo, kad jie yra jos ir Deivido prioritetas.

Pasaulinio garso dizainerė taip pat atviravo ir paaiškino, kad, kai kalbama apie šeimos pareigas, pora yra lygi. Kai ji išvykusi, Davidas gamina maistą, ruošia vaikus mokyklą ir pan. Pasak Viktorijos, jai labai pasisekė ir jos vyras dažnai dalyvauja jų vaikų gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų