REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien CIDO arenoje šurmuliavo pirmasis Panevėžio mamyčių turgelis, kuriame mamos pirko, pardavinėjo bei mainėsi „išaugtais“ mažylių daiktais. Turgelį, kuris pritraukė apie tris šimtus tėvelių, organizavo portalas Musumazyliai.lt kartu su panevėžietėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau kurį laiką panevėžietės mamos teiravosi, kada gi turgelis atkeliaus ir į jų miestą – negalėjome neatsiliepti į mamų prašymus“, - sako renginio organizatorė Karolina Bareikaitė. „Džiaugiamės, kad mamos vis labiau palaiko prasmingo vartojimo idėją ir tuo pačiu „palengvina“ savo spintos turinį“, - teigia K.Bareikaitė.

REKLAMA

Daugiausiai mamos prekiavo drabužėliais ir avalyne, skirtais vaikams iki trejų metų, tačiau kelios mamos mainėsi ir vyresniems vaikučiams skirtais daiktais. Be rūbelių, turgelyje taip pat gausu buvo žaislų ir kitų su motinyste susijusių priemonių.

„Užsidirbau kelis šimtus litų, todėl dabar turiu „laisvų“ pinigėlių, kuriuos išleisiu pramogoms su visa šeima“, - dalinosi įspūdžiais viena turgelyje prekiavusi mama.

Ne viena mama į turgelį atnešė ir nebenaudojamus „išaugtus“ daiktus, kuriuos Musumazyliai.lt komanda kartu su Pagalbadaiktais.lt padovanos jų stokojančioms šeimoms.

Iš viso Musumazyliai.lt kartu su su mamomis surengė jau penkis turgelius. Trys iš jų šurmuliavo sostinėje, vienas - Kaune ir šis – Panevėžyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų