REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį LNK eteryje – labdaros telemaratonas „Gerumo diena“. Jo metu LNK kvies aukoti vėžiu sergantiems žmonėms ir teiks Gerumo sparnus įsimintiniausiems laidų herojams.

REKLAMA
REKLAMA

Tikimasi, kad šiemetinė Gerumo diena taip pat suvirpins žmonių širdis ir paskatins jų gerumą. Praėjusiųjų metų LNK Gerumo diena pripažinta Lietuvos rekordu. Agentūra „Factum“ per praėjusią Gerumo dieną Lietuvos žmonių suaukotą sumą, 3 milijonus 122 tūkstančius 76 litus ir 64 centus, pripažino Lietuvos rekordu. Ši suma bus įrašyta rekordų knygoje kaip didžiausia labdara Lietuvoje. „Tai ką padarė Lietuvos žmonės, yra fantastiška, tai gerumo triumfas, stebuklas. Toks Lietuvos žmonių gerumas įkvepia naujiems darbams“, - sako 2010-ųjų Gerumo dieną rengianti TV prodiuserė Laura Paukštė.

REKLAMA

Lietuvos rekordo diplomas bus įteiktas šių metų Gerumo dienos transliacijos metu, kuri vyks penktadienį, kovo 12-ąją.

Per „Žvaigždžių duetus“ suaukota beveik 800 tūkstančių litų

Šio šeštadienio „Žvaigždžių duetai“ buvo netradiciniai – jie buvo skirti artėjančiai LNK „Gerumo dienai“, o žiūrovai už duetų dainas buvo kviečiami aukoti į Gerumo dienos fondą. Per beveik keturias valandas „Žvaigždžių duetų“ žiūrovai Gerumo dienai paaukojo daugiau nei 780 tūkst. litų.

Šie pinigai bus skirti moderniausiai vėžio diagnostikos ir gydymo technikai. Su šūkiu muzika prieš vėžį „Žvaigždžių duetuose“ dainavo ne tik šio sezono projekto dalyviai, bet ir visos mylimiausios „Duetų“ poros - Donalda Meiželytė ir Mečislovas Subelis, Giedrius Leškevičius ir Evelina Anusauskaitė, Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė, Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas, Vytautas Grubliauskas – Kongas ir Arina, Giedrė Tamulionienė ir Egidijus Sipavičius, Jolanta Paulauskienė ir Merūnas. Šio šeštadienio specialiame „Žvaigždžių duetų“ koncerte po ilgos pertraukos viešumoje pasirodė aktorius Dalius Mertinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų