REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliautojams pripažinus ir įvertinus naująjį „Star1 Holidays“ poilsinį maršrutą į Egipte esančią Tabą, kelionių organizatorius prideda keturis papildomus reisus į šį Raudonosios jūros kurortą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot „Star1 Holidays“ vadovo Martyno Laivio, maršruto į Tabą populiarumas pralenkė visus  lūkesčius, tad siekdamas patenkinti Lietuvos poilsiautojų poreikius, kelionių organizatorius pratęsia skrydžius į naująjį Egipto kurortą iki gegužės 12 d. Esant paklausai, „Star1 Holidays“ neatmeta galimybės pratęsti keliones į Tabą ir ilgesniam laikui.

REKLAMA

„Manome, jog tokį Tabos populiarumą lėmė keliautojų noras pamatyti kitokį nei įprasta Egiptą. Tabos pranašumas yra ir tai, jog iš šio kurorto labai paprasta nuvykti į Izraelį ir Jordaniją. Pastebėjome, jog daugiau nei 50 proc. mūsų poilsiautojų, vykstančių į Tabą, renkasi ir pažintines ekskursijas į šias šalis“, - sako „Star1 Holidays“ vadovas.

„Star1 Holidays“ žiemos sezono planuose buvo numatyta, jog Tabą aplankys 2500 iš Lietuvos, tačiau didžiulis keliautojų susidomėjimas prognozes pralenkė su kaupu – iki šiol poilsines keliones į Tabą pasirinko beveik 2800 lietuvių, o papildomi reisai suteiks galimybę pažinti kitokį Egiptą tiems, kurie iki šiol nespėjo to padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

„Star1 Holidays“ jau pradėjo vasaros kelionių į Turkiją, Graikiją, Ispaniją ir Tunisą pardavimus, o visai netrukus pristatys ir sezono naujienas.

Kelionių organizatorius „Star1 Holidays“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir vienintelę lietuvišką pigių skrydžių bendrovę „Star1 Airlines“. Bendrovė, veiklą pradėjusi 2009 m. birželį, per pirmuosius šešis mėnesius pasiekė 24 mln. litų apyvartą ir aptarnavo daugiau nei 15 tūkst. klientų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų